Свързани новини

02.10.2020 15:07

Тя ни пише Конституция

Видян 18045 пъти | Коментари 4
Гласували 9 рейтинг: 4.5556
много слаба слаба добра много добра страхотна

Елена Пешева, депутат от ВОЛЯ, плеймейтка / танцьорка на пилон, стана член на Комисията за нова Конституция. Досега тази квалификация я вкара в Комисията по образование, но ето, че придоби творческо развитие. Временната комисия, която бе оглавена от Десислава Атанасова от ГЕРБ, известна като Тежката артилерия, ще заседава в половин състав - трябваше да се състои от 18 членове (по трима от всяка парламентарна група и трима от независимите), но събра едва 10 души – колкото да има кворум за своите заседания.  В нея влезе и Тома Биков, който е завършил актьорство. Според юристи, дипломираният в Школата в Симеоново, но все пак сериозен предишен шеф на комисия за промени в Конституцията в миналото НС Димитър Лазаров категорично е отказал да се занимава с комичния проект, който ГЕРБ представи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 03.10.2020 18:36

    ... не всяка елитна к... ( красавица де ) има късмет да бъде опервазена от елитен генерал в сянка ... и после той да реши да я шътне в политиката ... Преди години италианската мафия сложи за сенаторка ( нарона представителка в парламента им ) героиня "актриса" от филмите за възрастни ... О ... времена ... , о... нрави , о... поднебесни чудеса

  • 003 Anonimen 03.10.2020 14:44

    ще е същото,ако вместо въпросната депутатка включат в комисията нейния пилон.

  • 002 Anonimen 03.10.2020 09:26

    Прости, неграмотни, арогантни, нагли до циничност, откровени крадци и престъпници, абсолютни и тотални случайници попаднали в НС по шуробаджанашка и интимна линия унищожиха и това, което беше останало в тази държава и посегнаха дори на Конституцията, която е правена от светила и професионалисти. Измитане час по скоро, защото след националната катастрофа, до която ни доведоха какво ли още ще ни сервират?!

  • 001 Anonimen 02.10.2020 15:28

    Председател на комисията за нова Конституция Деса, миризливата дуловска п+тка, която ще замести Барни Ръбъл от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, а за неин заместник е определен Искрен Веселинов от „Обединени Мафиоти“, а за членове са предложени Красимир Ципов-левият тротоар, Тома Биков- калинката от ОПГ ГЕПИ, от страна на мафиотите, това са Борис Ячев, Христиан Митев и Елена Пешева, депутат от ВОЛЯ, коооято пък е танцьорка на пилон !!! Та тези корифеи по конституционно право ще ни джуркат новата конституция? Жалко, че БХ изгони Дани Кирилов, ще липсва "експертизата" му !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...