Свързани новини

01.10.2020 21:00

АнтиБорисов резолюцията е гласувана в комисията на ЕП, подкрепа за протестите

Видян 7683 пъти | Коментари 1
Гласували 5 рейтинг: 4.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Комисията по граждански свободи на ЕП
  подкрепи антиправителствените протести у нас и призова българските власти да гарантират зачитането на ценностите на ЕС и Хартата на основните права.

Комисията по граждански свободи на ЕП (LIBE) одобри с 35 гласа „за“, 30 гласа „против“ и 1 глас „въздържал се „проект за резолюция относно „значителното влошаване на спазването на принципите на правовата държава, демокрацията и основните права, включително независимостта на съдебната власт, разделението на властите, борбата срещу корупцията и свободата на медиите“ в България.

Евродепутатите подчертават необходимостта българското правителство да гарантира по-строг контрол върху начина, по който се изразходват средствата на ЕС, и незабавно да отговори на опасенията, че парите на данъкоплатците се използват   за нарастване на богатството на лица, свързани с управляващата партия.

Текстът се съсредоточава и върху продължаващите системни проблеми в съдебната власт, най-вече липсата на рамка за търсене на отговорност от Висшия съдебен съвет и главния прокурор, както и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.10.2020 15:14

    Днес успях да публикувам на моята страница във фейсбук съобщението на ЕП! Следете този сайт за да разбирате от първоизточника новините за нас! Останалото е въпрос на използване на личните мозъчни гънки! PS. Надявам се днес да не съм блокиран от нечий последовател на корумпето "Ало, Ваньо" или каскетчето, охраняващо неговите интереси във всяко едно отношение! Пиша това, защото преди два дена не можех да го поставя на своята страница, като с обяснението, че неговото публикуване при мен МОЖЕЛО ДА ЗАСЕГНЕ НЯКОИ ХОРА!!! Цензура в действие! И ме предупредиха, че при следващо провинение ще ме блокират за много по-дълго време! Представяте ли си докъде е стигнала наглостта на цензуриращите? Повтарям: ПУБЛИКУВАНЕТО НА ТОЗИ МАТЕРИАЛ ПРИ МЕН ВЪВ ФЕЙСБУК БИЛО НЕДОПУСТИМО ЗАЩОТО НЯКОИ ЧИТАТЕЛИ ЩЕ СЕ ЗАСЕГНАТ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.