Свързани новини

01.10.2020 14:50

САЩ: БГ правителството не може да ни излъже за Турски поток, както и да го нарича, няма да има и финансиране от Сити Банк, Белене е 50-г. брак с Русия

Видян 11129 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Номерът със заявката да купим Ф16 не минава,
Херо Мустафа още веднъж е помолена да се дистанцира от Борисов, а САЩ заби звучен шамар на правителството. Вместо държавния секретар Помпео, който прави втора източноевропейска обиколка за 2 месеца и отново не идва в София – беше само на час по въздух в Атина тия дни и чак гостува в дома на тамошния премиер, у нас беше пратен помощник-секретарят в Бюрото по енергийни ресурси към Държавния департамент Франсис Фалън. Въпреки, че нивото му е началник отдел в министерство, за да се покаже лошо отношение към бг кабинета, той имаше лична среща с министъра на енергетиката Теменужка Петкова. Апропо, в Москва тя също не е приемана нито от ресорния министър, нито дори от шефа на Газпром, а от най-нископоставения му заместник.
Българското правителство нарича Балкански поток руския газопровод Турски поток, което не променя същността на проекта. Едно и също нещо е. През октомври САЩ ще разгледат санкциите и за него, и за Северен поток 2”, отсече високият гост.
За евентуално кредитиране от Сити банк на Булгартрансгаз по доставка на турбини от


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 02.10.2020 10:01

    САЩ защо не спряха Турски поток още в началото- още в Турция? Защо не забраниха на Ердоган да го прави? САЩ защо не забранят на другите държави по трасето да ползват газ през Турски поток- Сърбия или другите страни((не ми се рови в Гугъл за справка), които ще ползват газ от потока?

  • 004 До боклуците от безвремието в Булгаристан 01.10.2020 17:48

    Главатарят на туземната колониална администрация Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ на 12.10.2015 г. в София, пред Американската търговска камара се изока : “Правим всичко за САЩ. Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спряхме ТРИ големи руски проекта. Спряхме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?“ ЛИЗАНЕ НА АМЕРИКАНСКИ ЗАДНИЦИ !!!

  • 003 Anonimen 01.10.2020 17:47

    Крайно време е да преговорим материала: • Излизане от НАТО • Излизане от ЕС. • Съд за виновните продажници, облагодетелствали се от лизането на западни задници. А леле, това ще излезе по-скъпо и от война. Ще падне марцина потока, Белене и каквото още иска сахиба, а да Буда да вземе още 15-20 милиарда заем и да купи още бракувана US железария за 500 лева и после Келкафорния с мис Шебекини. Внучетата, зетя и дъщерята заминаха и забравиха за вилаета Булгарустан!!! Изглежда и Господ ни е отписал като народ, щото е взел на българите акъла !!!

  • 002 Anonimen 01.10.2020 17:46

    За втечнения „демократичен“ газ значи може от другия край на света, по-скъп и без съоръжения, а за евтин братски газ от близо не може !!! Благодарение на Големия Бял Брат и гъзурченето на нашата власт, днес Буда Бухалков разполага с най-скъпия скраб в света - корпусите на два атомни реактора хилядници и полузакопаните тръби на Балкански поток !!! Чисти загуби за България над 3 000 000 000 долара + осигурено бъдеще на държавата ни като енергийна пустиня на Европа и Булгаристан ще мине на свещи заради Сатанинските Античовешки Щати !!! Слава Американу !!! Героям слава !!!

  • 001 Anonimen 01.10.2020 17:46

    Откровения на сахиба Франсис Фанън !!! Булгаристан ще мине на свещи заради Сатанинските Античовешки Щати, а тоя помощник-държавен секретар по въпросите на енергийните ресурси, до края на дните си ще ходи без гащи, прелъстен и изоставен !!! ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ - видимите резултати!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и