Свързани новини

30.09.2020 17:50

Цвета обидена за сравнението с П. Каравелов и З. Стоянов

Видян 2394 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на НС Цвета Караянчева заяви, че е обидена „като жена“ на медии, че са изопачили нейни думи, изречени на партийна среща, които обаче ясно се чуват в нейния оригиналТя визира конкретно предаването 120 минути по bTV, което в неделя излъчи видео с изказвания на бивши председатели на НС, сред които Петко Каравелов, Петко Славейков, Стефан Стамболов, Захари Стоянов и др. бележити българи. Накрая бяха сложени и думите на Караянчева, изречени на среща с партийния актив в Лом: „Отиват, протестират срещу лошия Бойко и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша, бе. Това е положението“. Сега тя обяви, че е обидена, че е бил подбран именно този цитат.


Освен това, обаче според Караянчева такъв модел на говорене е нормален в съответната ситуация. „Нека да разграничаваме начина на говорене когато говорим в НС и когато говорим на партийни срещи”, категорична е тя.


И даде да се разбере, че вероятно и строителите на съвременната българска държавност са имали изказвания като нейните по партийни сбирки.


От 19 минути сме силно  притеснени за състоянието на г-жа Караянчева, защото тя сама говори за раздвоение на своята личност на партийна и на институционална. Тя изрече, че „била друга, когато комуникира институционално”. Напомняме, че сред култовите й "институционални" реплики е твърдението, че „Пекин е столица на Виетнам”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.09.2020 23:21

    Кърджалийска селянко,това което ползвате като "комфорт" парламент,партиен ом и т.н. е дело на бригади в които са участвали моят дядо и моят баща с безплатен труд! Марш на село,мръсна кърджалийска пу.ка! Преценката на мутрата е точна,в това му определние шапка свалям,иначе всички селяни да си ходите по родните места1

  • 002 Anonimen 30.09.2020 22:29

    А от определението за нея като ПКП от началника и защо ли не се срамува?! Тонът и е нормален единствено за къра, какво прави тази умопомрачена нагла и тъпа болярска селянка на най-високата позиция в държавата?Тя е обида и унижение за всички българи

  • 001 Anonimen 30.09.2020 19:00

    Браво за чудесната снимка! Тя е уловила един изключително интимен, деликатен момент - Патицата по Пекински Цвета КараВИЕТНАМчева говори с началника на Тиквоний I Хипертоник. Пут.то, което говори с небето, на някакъв странен език, може би пекински. Ти, поцинковано детство - сърдечно и вечно, две кофи море, а глава шамандура!!! Всичко отминава !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог