Свързани новини

30.09.2020 17:30

Тигрите на Борисов трудоустроени в ДФЗ, ДАНС, Митниците с яки заплати

Видян 10323 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любимият отбор на премиера Бойко Борисов Витоша (Бистрица) ненадейно е разпуснат, но бившите играчи отдавна са разпределени на държавна хранилка. Всички те се оказаха шефове и експерти със заплати над 3 хил. лв.


Така например една от най-възловите позиции за Пламен Стоянов, който стана шеф на отдел Обществени поръчки в ДФЗ. През него са минали всички пари за общините у нас по Програмата за развитие на селските райони, без която малките населени места просто фалират.


Освен Стоянов, и другите играчи могат да се похвалят с летящи кариери в държавни институции като: Летище София, Агенция Митници, дори КОНПИ, МВР и ДАНС. На всички тези места се вземат големи заплати около и над 3 хил. лв. плюс внушителни бонуси с парите на всички данъкоплатци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.09.2020 22:36

    Борисов е машина за ОПГ-та във всички държавни институции. Некомпетентни калинки, просто фигуранти с летяща кариера и бързо израстване и естествено с възможно най-високи заплати и задължително най-високите увеличения и бонуси. След Борисов е задължителна ревизия на всички престъпни деяния в държавните институции, където действа единствено шуробаджанащината и то с пълна сила

  • 001 Anonimen 30.09.2020 20:59

    Срещу тези хубавите заплати тигрите контролират въпросните ведомства в полза на център-нападателя, алфа-котарака Бойко. Кой им е треньор на тия мачароци? А собственик кой им е? Това е въпросът. Щото мачките скоро ще ги правят на калпаци и помпони.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!