Свързани новини

30.09.2020 11:14

ГЕРБ предлагат временна комисия да гледа проекта за нова конституция

Видян 1767 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ предлагат временна комисия да гледа проекта за нова конституция. Това обяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, предаде Нова тв.


„Ще внесем още един проект. Той касае създаването на временната комисия за разглеждане на проекта на Конституцията. В нея участват всички парламентарни групи с по 3 представители, както и трима, нечленуващи в парламентарни групи народни представители. Тя ще работи в рамките на 2 месеца”, поясни Атанасова.  




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.09.2020 13:03

    Нунев беленски,тика напред една кукувица,свикнала да снася яйца в чуждо гнездо.Отхвърлена тотално от русенските избиратели,кукувицата кацна в 43-тото НС,измествайки някакъв герберски галош от Монтана.За 44-тото НС,аркадаш от Разград който се е точил за депутат,се размина като "метеори" по р. Дунав.Взел я на буксир координатора на герб за гр. Русе Пл.Нунев,ще изгори следващия "гербер"от Н-ския град или село.Иначе,загубата на президентските избори в Русе,беше смущаваща!Изборите за кмет на гр. Русе,бяха сгромолясващо спечелени от БСП,представлявана от П.Милков.Борисов,защо ли се прави на ни чул ни видял особено днес,когато партията му не върви,а "тича" към "зейналата" пропаст!

  • 001 Anonimen 30.09.2020 12:18

    Неграмотните калинки на ГЕРБ като тази дуловска персона не са в състояние да създадат нищо читаво в полза на хората и пасквила "нова конституция" е прекрасно доказателство за това. Хайде най-накрая всеки да върши това, което евентуално може. Колко ли време и усилия ще трябват на следващите да оправят всички вредни за хората и лобистки закони?! Да не говорим колко обществени средства са потрошени за тези некадърници през цялото им дупетатстване!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели