Свързани новини

30.09.2020 10:05

Отцепниците да напуснат НС: БСП

Видян 2823 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Незабавно 6-мата напуснали групата ни депутати да напуснат парламента. Това каза по време на брифинг в Народното събрание:



"Заставаме пред вас в пълен състав като парламентарна група по повод шестте напуснали наши колеги парламентарната група, пет от тях и партията. Ние няма да даваме оценка за тяхната работа в БСП – за водачите на тази група оценката я даде партията на 12 септември по най-демократичния начин. В пряка демокрация с пряк избор на председател г-н Жаблянов получи 760 гласа от 53 795, а г-н Янков – 1 017. Мислим, че това е категорична оценка за досегашната им работа, дадена от партията.

Следващата оценка я получиха на Конгреса, където и шестимата не са избрани за членове на Националния съвет от близо 1 000 делегати.

Очевидно е, че мотивите за напускане не са ценностни, а властови. Докато бяха членове на Изпълнителното бюро и на Националния съвет не виждаха ценностни различия с партията и стояха в нея. А сега, когато вече не са на ръководни постове, напускат партията. Сигурни сме, че ако бяха избрани за членове на Националния съвет, нямаше да го направят.

Това поведение е обидно към десетките хиляди социалисти в страната, които вярват в идеите, членуват в партията, работят години наред в името на успеха, безкористно и без да се борят само за постове.

Заявката, че оттук нататък те ще бъдат независими депутати, за да представляват своите


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ИЗБИРАТЕЛ 30.09.2020 17:04

    Стискам Ви палци,не отстъпвайте от принципите си.Тези напусналите са ясни,епитетите за тях са също.НАПРЕД и УСПЕХ!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще