Свързани новини

30.09.2020 09:24

Тръмп и Байдън се сблъскаха в първи дебат

Видян 2257 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първият телевизионен сблъсък между Доналд Тръмп и Джо Байдън, състоял се снощи в Кливланд, бе определен от повечето анализатори като един от най-хаотичните президентски дебати в съвременната история. Имаше спорове не само между кандидатите, но и между президента и модератора. Крис Уолъс трябваше да постоянно да моли за прекратяване на кръстосаните разговори и повиши тон на президента Тръмп, че пренебрегва правилата. В един момент Байдън се обърна към Тръмп с думите "Млъкни, момче!", предаде Сега.


Най-острите битки между Байдън и Тръмп бяха за Covid-19, икономиката, честността на изборите и расовите размирици в САЩ.


Байдън разкритикува реакцията на Тръмп на пандемията, докато Тръмп рекламира икономическата си политика и обеща, че тя ще бъде още по-успешна. Байдън призова Тръмп да покаже данъчните си декларации, докато Тръмп отвърна, че Байдън е отговорен за данъчните кредити, които е използвал в миналото.


Онази част от дискусията, която предизвика гняв в социалните медии, беше моментът, когато Тръмп заяви, че размириците "които наблюдаваме, са провокирани от левите, а не от дясно настроените граждани". За разлика от опонента си Тръмп не осъди директно расовата дискриминация и „бялото надмощие”.


В края на дискусията на въпроса на модератора дали и двамата ще признаят резултатите от изборите, Байдън заяви, че ще ги приеме след независима проверка. Президентът Тръмп отново постави под съмнение гласуването по пощата и отклони отговора на въпроса, като посъветва поддържниците си да отидат до урните и да бъдат много внимателни.


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Мъката на бацила USA 30.09.2020 10:29

    Ами ако Сатанинските Античовешки Щати дадат фира на президентските си избори. Доналд Иванич се кани да не признава загуба. Байдън и демократи се канят да не признават загуба. Афрочерните се канят да обърнат хастара на държавата. Черна или цветна революции са много вероятни при създадената обстановка. Изобщо – красата !!! Пък и Император Владимир - Влад Мира, не си е казал последната дума. Както се казва: републиканците пуцаха, после демократите пуцаха, най-накрая ще дойде Владетелят на Света- Вова и ще разгони цялата сволоч !!! И светът ще стане изведнъж по-добър !!!

  • 001 USA грейт агейн 30.09.2020 10:27

    Единственото, което може да го спаси Доналд Иванич, е втори мандат .С цената на затриване на Америка и Западния свят - такъв, какъвто го познаваме. Надяваме се, че този път американците ще направят единствено мъдрия, спасителен избор и да ликвидират най-после този тумор USA !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец