Свързани новини

28.09.2020 16:09

И Тръмп, и Байдън с хубави хороскопи за вота, но който бъде избран може да бъде убит на поста като други президенти в такъв астропериод

Видян 2277 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди изборите за кмет на София миналата година и Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова имаха много добри звездни карти, но един аспект при втората кандидатка показваше, че „някой е възможно да я подведе”. В навечерието на американските избори на 3 ноември, гласуването за които започна по пощата, се обърнахме към Мира Кунева за прогноза и се оказа, че ситуацията е подобна: и двамата претенденти имат много добри лични хороскопи в момента. „Това ще бъде точно моментът на преминаването на Меркурий от ретрограден към активен. В такива моменти онова, което може да се обърка, се обърква. А онова, което е зле, става още по-зле. Пример за това са последните избори в подобен момент през 2000 г. с измъкването на победата от Буш над Гор и всички особени обстоятелства тогава с намесата на брата на спечелилия – губерантор на решаващия щат Флорида и т.н.


Хороскопът на Тръмп в момента е по-добър, отколкото е имал при победата на миналите избори и в началото на първия си мандат. Но и на Байдън е много добър.


Има нещо особено и то е, че президенти, избирани при Голям съвпад, какъвто имаме на 21 декември – между датата на вота и датата на встъпването в длъжност, имат неприятна съдба – стават жертва на инциденти, на смърт и дори на убийство. Примери са Линкълн, Кенеди, Гарфийлд, Рузвелт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог