Свързани новини

27.09.2020 19:09

След партията ще променим и България: Нинова

Видян 1847 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„БСП тръгва към подготовка за спечелване на парламентарните избори”, обяви лидерът Корнелия Нинова след края на юбилейния 50-ти конгрес на Левицата. Тя благодари на всички социалисти за работата.

 „Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България”, категорично отбеляза Нинова.„В най-скоро време ще свикаме новия НС предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектовани да тръгваме към курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване”, закани се лидерът на социалистите.В продължение на два дни Конгресът избира свое ръководство. Вече е ясен и новият състав на НС на БСП. Крум Зарков е спечелил най-много подкрепа. В пленума влизат Георги Свиленски, Александър Симов, Вяра Емилова, Румен Гечев, Кирил Добрев и др. Шефът на ПЕС и бивш лидер на БСП Сергей Станишев не успя да спечели достатъчно гласове, за да влезе в органа. Отказа се и Михаил Миков. Аут са Атанас Мерджанов, Ангел Найденов, Георги Божинов,Красимир Янков, както и Валери Жаблянов.

 „През последните 4 години срещу БСП е бил направен опит да се внуши, че партията се разпада и че БСП всеки един момент ще се разцепи”, обяви по време на Конгреса депутатът и журналист Александър Симов. 


„Е, не стана така. И не стана така именно заради нашите непоколебими позиции и битки и в НС, и навън. Нашата битка бе смислена и ще я доведем докрай”, завърши той.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 27.09.2020 22:03

    няма нужда от много промени. просто на сто възлови позиции трябва да се поставят хора,които да не крадат и да преследват крадците.всичко останало ще се самонамести постепенно, плавно и безболезнено!

  • 002 Anonimen 27.09.2020 22:03

    няма нужда от много промени. просто на сто възлови позиции трябва да се поставят хора,които да не крадат и да преследват крадците.всичко останало ще се самонамести постепенно, плавно и безболезнено!

  • 001 ПЕНСИОНЕР 27.09.2020 21:08

    Реформирана откъдето и да я погледнеш Партия.Много различна от НЯМА да и кажа името,че ме е гнус.УСПЕХ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате