Свързани новини

24.09.2020 10:33

Експертен кабинет ме устройва: Борисов

Видян 1965 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 „Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много”, заяви изненадващо премиерът Бойко Борисов по време на оглед на участъка на АМ Хемус. „Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията”, аргументира се той.  Но не каза защо тогава не дава оставка.
„Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат - нулева миграция, влизането в еврозоната, водеща роля в региона и между конфликта в Средиземноморието. Ще видите един ден и колко много сме помогнали да има среща в Истанбул между Гърция и Турция”, категоричен бе Борисов.
„Диалогът между двете институции си върви”, посочи премиерът по въпроса за отношенията му с президента Румен Радев. „Но много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която дойде и в мое отсъствие нащрака всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям”, обяви той, визирайки снимките му с нощното шкафче от резиденция Бояна.
„Много добре бяха изучили ситуацията, години наред са се готвили за подобен момент. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое отсъствие. Неслучайно само той го повтаря. Най-близкото му обкръжение го свърши. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките”, каза по адрес на Радев премиерът.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 мистър милиард 24.09.2020 12:20

    Сикаджийската мутра 15 г така се е оплел в кражби, далавери и корупционни схеми, че мисълта за последствията са го разцентровали тотално. То и без това си е тъповат е неграмотен по принцип, но към днешна дата направо е прегрял от напрежение. Кой знае колко медикаменти поема за да може да шофира народната джипка и да ръси простотии и небивалици в прованса?! Най-странното е, че не ходи на работа, а дава брифинги в полето

  • 001 Anonimen 24.09.2020 11:39

    Абе наглец вземи се разкарай 11години мъчиш този народ извърши такъв геноцид където и през турското не е било а пък си нагъл нарцис да искаш експертен кабинет само гъза ти е с екпертни л-на

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв