Свързани новини

22.09.2020 21:09

Караянчева с рекордно освиркване реди наизустено слово - клише

Видян 4182 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пълно покритие с освиркване и несекващи за миг викове: О-став-ка, по време на 6-минутното й наизустено слово получи председателката на парламента Цвета Караянчева, гастролираща във Велико Търново за церемонията по Деня на независимостта. Тя все пак се оказа най-големият мъж в ГЕРБ, колкото и жалка да изглеждаше, защото се изложи пряко на народната любов. Публиката съжаляваше, че Караянчева не бе себе си, пропусна да изръси някой от култовите лафове, с които не пропуска да хвърля нацията в шок, ужас и хумор, сатира и забава всеки ден: последно, че много се мием напоследък покрай К19 и затова се изпразнили язовирите - не защото правителството на нейната партия открадна 1,5 млрд.лв., отпуснати за решаване на проблемите на язовирите. Унизена от премиера с удивителна публична обида, тя продължава да се подлага на унижения. И даже импровизираше, като вмъкваше по някоя дума за протестиращите, в наизустените клиширани слова, изписани от пиари без никакъв талант и въображение в най-добрите традиции на соцзарята и чугунените говорещи глави.


Вместо да прояви капка достойнство, след инцидента Цвета Караянчева обвини можещия да й бъде син депутат от БСП Явор Божанков като организатор на гражданите, които изразиха гласово неодобрението си за нея, без да посочи каквито и да било доказателства. Придворните агенции на правителството дават от 59 до 72% подкрепа за протестите в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, което значи че голямото мнозинство от хората у нас, също като освиркалите и искащи оставката на Караянчева, също не я одобряват. 


Тя стана причина българският парламент, чийто председател е по ужасяваща случайност, да бъде обстрелван от народа със сливи по ясни на всички причини, произтичащи както от доказано автентичните от 2 американски лаборатории скандални записи на премиера Борисов, така и от цялостното поведение и шокиращите изявления на самата Караянчева. 


ВИЖ ВИДЕО ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 23.09.2020 08:48

    Патицата по Пекински Цвета КараВИЕТНАМчева, съобщи за сведение на посрещачите на подуянската гара, че язовирите в България са празни заради сушата, но не трябва да забравяме и факта, че потреблението на вода рязко се повиши, заради пандемията от Covid 19, кагато хората масово са започнали да си мият ръцете и това в комбинация със сълзите на Сълзетка Папазова са причината днес да започваме да говорим отново за водна криза, така както беше в Перник“!!!

  • 004 Anonimen 22.09.2020 23:57

    великите й предшественици сигурно се обръщат в гробовете си

  • 003 Anonimen 22.09.2020 23:50

    Горката женица, толкова обиди, унижения и мръсотия пое, че заприлича на парцал

  • 002 Anonimen 22.09.2020 22:56

    Председател на народното събрание на Република България-кърджалийската проста пу.ка!

  • 001 Anonimen 22.09.2020 22:44

    Всички вече станахме жалки, дано скоро свърши тази агония...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион