Свързани новини

22.09.2020 21:09

Караянчева с рекордно освиркване реди наизустено слово - клише

Видян 4178 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пълно покритие с освиркване и несекващи за миг викове: О-став-ка, по време на 6-минутното й наизустено слово получи председателката на парламента Цвета Караянчева, гастролираща във Велико Търново за церемонията по Деня на независимостта. Тя все пак се оказа най-големият мъж в ГЕРБ, колкото и жалка да изглеждаше, защото се изложи пряко на народната любов. Публиката съжаляваше, че Караянчева не бе себе си, пропусна да изръси някой от култовите лафове, с които не пропуска да хвърля нацията в шок, ужас и хумор, сатира и забава всеки ден: последно, че много се мием напоследък покрай К19 и затова се изпразнили язовирите - не защото правителството на нейната партия открадна 1,5 млрд.лв., отпуснати за решаване на проблемите на язовирите. Унизена от премиера с удивителна публична обида, тя продължава да се подлага на унижения. И даже импровизираше, като вмъкваше по някоя дума за протестиращите, в наизустените клиширани слова, изписани от пиари без никакъв талант и въображение в най-добрите традиции на соцзарята и чугунените говорещи глави.


Вместо да прояви капка достойнство, след инцидента Цвета Караянчева обвини можещия да й бъде син депутат от БСП Явор Божанков като организатор на гражданите, които изразиха гласово неодобрението си за нея, без да посочи каквито и да било доказателства. Придворните агенции на правителството дават от 59 до 72% подкрепа за протестите в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, което значи че голямото мнозинство от хората у нас, също като освиркалите и искащи оставката на Караянчева, също не я одобряват. 


Тя стана причина българският парламент, чийто председател е по ужасяваща случайност, да бъде обстрелван от народа със сливи по ясни на всички причини, произтичащи както от доказано автентичните от 2 американски лаборатории скандални записи на премиера Борисов, така и от цялостното поведение и шокиращите изявления на самата Караянчева. 


ВИЖ ВИДЕО ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 23.09.2020 08:48

    Патицата по Пекински Цвета КараВИЕТНАМчева, съобщи за сведение на посрещачите на подуянската гара, че язовирите в България са празни заради сушата, но не трябва да забравяме и факта, че потреблението на вода рязко се повиши, заради пандемията от Covid 19, кагато хората масово са започнали да си мият ръцете и това в комбинация със сълзите на Сълзетка Папазова са причината днес да започваме да говорим отново за водна криза, така както беше в Перник“!!!

  • 004 Anonimen 22.09.2020 23:57

    великите й предшественици сигурно се обръщат в гробовете си

  • 003 Anonimen 22.09.2020 23:50

    Горката женица, толкова обиди, унижения и мръсотия пое, че заприлича на парцал

  • 002 Anonimen 22.09.2020 22:56

    Председател на народното събрание на Република България-кърджалийската проста пу.ка!

  • 001 Anonimen 22.09.2020 22:44

    Всички вече станахме жалки, дано скоро свърши тази агония...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и