Свързани новини

22.09.2020 20:09

Пак 3-те най-големи площада пълни в Ден 76: Поне 40 000 българи

Видян 5150 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отново трите най-големи площада на София и България са пълни с народ, поне 40 000 души, ако разстоянието от бул. Мария Луиза до ул. Дякон Игнатий и отвъд по жълтите павета се пресметни в метри и наситеност с хора за Великото народно въстание 3. 76-ият ден на антиправителствени протести за оставките на Борисов и Гешев. На Деня на независимостта, е символ на борба за свобода, на освобождение от режима. Отровното трио, което е главен организатор на митингите, заяви приемане на идеи за граждански план за развитие на България на planzabulgaria@gmail.com. Това е и отговорът на "политици" като Караянчева и Дариткова, които не че нещо са измислили или са направили, но критикуват протеста, че нищо не предлага. Е, ще предложи. А адвокат Хаджигенов определи Борисов като "затворника на Европа": "Вчера е казал, че нямал на кого да се предаде - да дойде, да си избере един от десетките хиляди на площада и да се предава. Не да живее в пещера като Осама Бин Ладен".


Снимка на единия от площадите е на Деян И. Неделчев от мястото на събитието. 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тони Кръстев 26.09.2020 16:13

    Какви 12 дка? 25 дка е застроената площ на двореца, който се нанася поне 3 пъти в 3-те площада, които бяха заети с народ: т.нар. Ларго от бул. Мария Луиза до президенството, следващия - от президенството до ъгъла на ул. Батенберг, третия - Батенберг, а народът продължаваше и след сградите на ББР и БНП Париба по Царя.

  • 001 Anonimen 23.09.2020 08:24

    Площта, която заема протестът е около 12 декара. При гъстота от 1 човек на квадратен метър, както се вижда на снимката, абсолютният максимум на участниците е около 12000 души. Като се има предвид, че в периферията хората са значително разредени, по един на 2-3 и повече квадратни метра, реалният брой на протестиращите е около 5-6 хиляди.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е