Свързани новини

22.09.2020 11:13

Каракачанов призова Борисов за формиране на експертно правителство

Видян 3267 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов призова премиерът Бойко Борисов и президентът Румен Радев да си подадат ръка в името на сваляне на напрежението и да бъде сформиран експертен кабинет. През Фейсбук националистът обясни, че експертното правителство трябва да “изведе България от моментната политическа криза без реваншизми и политически пристрастия".


"Ако питате мен, повече от всичко сега е нужен формат за диалог. Аз съм готов да гарантирам този диалог", каза лидерът на ВМРО. Той гарантира, че ще се оттегли от поста в правителството, ако се постигне съгласие за формирането на експертно правителство.


"Вижда се, че протестът вече остана преди всичко сбор от партии. Това ще гледаме в идните месеци – партизиране на идеали. Затова отново призовавам, нека поне на този празник – 22 септември, си го спестим. После ще имаме години на разположение за интензивни партийни ежби", казва Каракачанов.


Според него в деня, в който България чества своята независимост, трябва да разберем, че не бива да злепоставяме страната си в чужбина,


"Дали банално известен български соросоиден учен ще нареди стандартните клишета пред западна либерална медия, дали българи ще платят на някой балкански сайт да привиди зад президента дългата ръка на някоя велика сила, нека спрем!", обяснява лидерът на ВМРО.


Според него важните проблеми пред страната са съвсем други и изброи целия дневен ред на ВМРО – да постигнем истинската промяна на пенсиите, да се възползваме от референдумите, да не позволяваме контролираният вот да се възпроизвежда заради намесата на “една противоконституционна партия, да не позволим на “югоносталгиците в Скопие да направят България най-мразената страна в младата македонска държава”. Накрая той споменава и демографската криза.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 CвинeУгoитeл 23.09.2020 03:13

    Кoгaтo нoжът oпрe дo гушaтa нa Прaceтo, тo зaпoчвa дa квичи cилнo! И ДC+БЗНC+БКП нe мoжe вeчe дa гo cпacи oт прeвръщaнeтo му нa пръжки зa Бaнгo Вacил!

  • 004 Anonimen 22.09.2020 14:44

    на този няма ли кой да му каже,че е неправилно да се пише"реваншизмИ",както няма "комунизми","социализми"...експерт е във всички области,явно.Ама той си промени мъдрите мисли,дето ги беше "излял" по-рано.

  • 003 Anonimen 22.09.2020 13:37

    Този в спокойния си сън сънува всичко, което работи за него.Оставка,служебен кабинет съставен от президента Р.Радев,избори,следствие,прокуратура,съд,затвор съд,това се вижда в близкото бъдеще.Другото са брътвежи,обещания за "светло" бъдеще,300-лв. минимална пенсия и още идиотии,свързани с пълненето на банкови сметки,жилища с два декара тераси и т.н.

  • 002 Anonimen 22.09.2020 13:00

    Аз пък искам с реваншизъм и изтребване на толупи като тази торба с лай*а...

  • 001 Anonimen 22.09.2020 11:47

    Каква експертност има неграмотната Мутра, че ще прави експертен кабинет? Каракачанов е политически труп, след като се видя, че лъжепатриотите играят в симбиоза и в интерес на ДПС, а и прокарват Догановата идея за експертен кабинет. Независимите на Сидеров си сложиха подписите за внасяне на пасквила проект за нова Конституция, говорят срещу милион на подпис, а от неговата министерска квота пък бяха настанени няколко представители на хищната ДПС. Този циничен и грабителски катун трябва да се разтури за винаги

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови