Свързани новини

22.09.2020 08:09

ГЕРБ в селото на Ангелкова - при Цветанов

Видян 4834 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Село Баните, което ексминистърът на туризма Ангелкова намеква, че е нещо като нейно, като непрекъснато го споменава и ориентира към него всякакви инициативи, а баща й е съсобственик на дружеството Баните ДЗЗД - едно от спечелилите му обществени поръчки за милиони, се прочу с изневярата на местния 28-членен ГЕРБ. Организацията, воглаве с шефа на местния парламент-общинския съвет, вкупом отива при Цв.Цветанов и неговите Републиканци.



Венцислав Шишков – общинският председател на ГЕРБ в Баните, е изпратил заявление до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, че напуска партията и овакантява поста си на общински лидер. Заедно с него ГЕРБ напускат още 28 души. За това съобщи самият Венцислав Шишков в профила си във Фейсбук. Според информация на OFFNews Шишков и останалите партийци са изявили желание да станат членове на партията на бившия заместник на Бойко Борисов Цветанов Цветанов - “Републиканци за България”. Такова желание са изразили още няколко структури на ГЕРБ в Руен, Полски Тръмбеж, Павликени и др. В момента Цветанов е в Северна България и изгражда структурите си в Разград, Шумен, Велико Търново.

В заявлението си Шишков е изложил своите мотиви, като те са свързани главно с несъгласие с допусканите в партията тоталитарни методи на управление и по-конкретно в област Смолян, както и нарушаването на основни демократични принципи.

Шишков отправя конкретни обвинения и към депутата от ГЕРБ в област Смолян и председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. „ГЕРБ се превръща в диктаторска партия”, добавя Шишков. В писмото си той обвинява, че при подреждането на листите за местните избори не са уважени решенията за подредба на местните структури, а отгоре са поставени на избираеми позиции хора от БСП и АБВ.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 калинки-хиени 22.09.2020 11:31

    Така както недоволен и засегнат Цветанов се отцепи от Борисов, така и недоволните и ощетени от 15 годишния масраф клиенти на ГЕРБ се преместват на цветановата ясла. Разлика няма, един дол дренки.....Да не допускаме филмът да се повтори!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви