Свързани новини

21.09.2020 18:00

ЕС не постигна съгласие за санкции на Беларус: Жозеп Борел

Видян 1736 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



"Не е постигнато съгласие за санкции заради президентските избори в Беларус, тъй като нямаше пълно мнозинство", заяви след края на Съвет "Външни министри" върховният представител по външната политика и сигурността Жозеп Борел, предаде БНР.

Той добави, че въпросът ще се дискутира на Европейския съвет в края на седмицата, на който европейските лидери трябва да дадат насоки за целта.

По-рано през деня кандидатът за президент от опозицията на Беларус Светлана Тихановска поиска ЕС да помогне за въвеждането на санкциите срещу лица, участвали в насилие над протестиращите в страната.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 До боклуците от безвремието в Булгаристан 21.09.2020 19:04

    Тук в Булгаристан отдавна повтаряме, че демокрацията означава проституция, наркомания, педерастия и простащина !!! Разбира се, проститутка звучи гордо, демокрация също. !!!

  • 002 Anonimen 21.09.2020 19:03

    В Беларус се протестира срещу „ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ“ от проведени избори без да се дават доказателства за манипулирането им !!! Къде са наблюденията на ЕВРОПЕЙСКИТЕ наблюдатели, които бяха поканени за изборите, но те не се явиха, вече се знае ЗАЩО !!!? А решение на съд за нарушения на изборите? И това НЯМА ?!? Кой и къде доказа, че изборите в Беларус са нечестни? Решение на кой съд? Кои наблюдатели го показват? Или имаме само празни (недоказани) приказки на загубилите в изборите. Защо протестите не искат нови избори? А искат направо да се предаде властта без избори? Къде е демократичността тук? ТА ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРА ОПОЗИЦИЯТА В БЕЛАРУС, ОСВЕН ЗА $$$$$$$$$$ ?

  • 001 Anonimen 21.09.2020 19:03

    Целият вой е, защото чичко Путин им заби нож в гърба с цовид ваксината, а и с лекарство против ковит-19 и добре им го завъртя !!! А с това си изявление г-жата за разплод Урсула фон дер Лайен, затвори Европа за социално-икономическо развитие и я обрече на бавно разлагане !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец