Свързани новини

21.09.2020 13:20

Борисов поиска Discovery да снима строителството на Хемус

Видян 4261 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов инспектира днес със служебния джип строителството на новата пътна връзка с АМ "Хемус" край Плевен. Според него този инфраструктурен проект е толкова грандиозен, че заслуважа вниманието на научно-популярния канал Discovery, който има предаване за мегастроителство по света. "Само в този участък са над 1000 машини - и верижни, и тежки. Просто си заслужава. В Discovery тея предавания, където са за строежите, си заслужава да го видят този строеж", отбеляза със задоволство Борисов, предаде Сега.


Инспекцията на пътния участък традиционно беше излъчвана на живо във Фейсбук. Премиерът беше придружаван и от зам.-регионалния министър Николай Нанков. Той коментира и антиправителствените протести, които продължават в центъра на София. "Нека си прожектират филмчета, няма лошо", отсече Борисов. На призив от местни граждани, дошли на място, "да не се предава", премиерът отговори: "На кой да се предадем. Ние искаме, но няма на кой!". Думите му бяха последвани от скандирания "Бойко, Бойко". Той пък припомни още, че ще се пенсионира, щом види "Хемус" готова.


Борисов изрази и мнението си за днешното недоволство от страна на кметове на малки неселени места, които поискаха всяко населено място да има своя финансова рамка, както и по-голяма част от местните приходи да остават в общината. Премиерът съобщи, че финансовият министър Кирил Ананиев обсъжда промени в тази връзка с кметовете. От думите му става ясно, че ще се даде възможност населените места със 100 души също да могат да си избират кмет, а не да им се назначава кметски намесник.


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.09.2020 17:42

    Този черен и грамаден чичка бавно, но сигурно полудява. Единствените, които го аплодират, макар и насила, са събратята му по боя

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби