Свързани новини

18.09.2020 15:05

Вижте пакета документи за кандидатстване за помощта от 10 млн. лв. за туроператори и турагенти

Видян 2009 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Министерството на туризма публикува за запознаване пакета документи с условията за кандидатстване за безвъзмездната финансова помощ от общо 10 млн. лв. за туроператори (ТО) и туристически агенции (ТА).
Документите са поместени на интернет сайта на ведомството на адрес


https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/opik-2014-2020/podkrepa-za-msp-ot-turisticheskiya-sektor-za-preodolyavane-na



Финансовите средства ще бъдат предоставени от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020” в рамките на процедура BG16RFOP002-2.080 „Подкрепа за МСП от туристическия сектор за преодоляване на икономическите последствия от  COVID-19 чрез прилагане на схема за подпомагане от Министерството на туризма (МТ)“.
Целта на процедурата е да се осигури оперативен капитал за справяне с последиците от COVID кризата за български микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона за туризма.
Управляващ орган на Оперативната програма е Министерството на икономиката. Към настоящия момент ведомството стартира процедурата, по която директен бенефициент е Министерството на туризма, за да осигури финансовия ресурс от 10 млн. лв. за ТО и ТА. В тази връзка министерството вече е подало за оценка проектното си предложение по процедурата.
Документите към туроператорите и туристическите агенти са публикувани с информационна цел и на този етап не се изискват коментари, бележки и предложения по тяхното съдържание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион