Свързани новини

18.09.2020 09:33

Цвета тресна телефона на Хекимян, а сама се обади в ефир да го хока

Видян 9036 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева тресна телефонната слушалка на Антон Хекимян, изнервена от въпросите на водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви.


 


Караянчева бе включена по телефона, за да коментира екшъна с майките от „Системата ни убива“ , които бяха изведени силово от сградата на някогашния Партиен дом.


Караянчева каза, че жените са били допуснати до деловодството.


„В 10 ч. внесоха декларацията и тя бе отправена към всички народни представители. Да ме обвинява (Кутев, бел. ред.), че аз съм нареждала нещо на НСО… НСО си изпълняват задълженията“.


 


Председателят на Народното събрание каза, че от февруари има заповед на здравния министър, на базата на която всяко държавно учреждение издава свой заповеди за пропускателния режим.


„Лъжа е, че майките не са били допускани. Виждате, че и детенцето беше вътре с майка си. Има правилник в Народното събрание, в който се казва, че след като посетител приключи срещата си, в рамките на 30 минути трябва да напусне. Не мисля, че дамите по някакъв начин са били бити или ритани“, коментира Караянчева.


 


Тя бе категорична – ситуацията се използва от Мая Манолова и БСП.


 


„Простата кърджалийска п…“ по думите на премиера Бойко Борисов отново бе категорична, че няма да подаде оставка заради разпоредбата й към НСО силово да извади майките от „Системата ни убива“ от парламентарната сграда.


Тя звучеше гневно по телефона, а накрая безцеремонно пожела „приятен ден“ на Хекимян и затвори телефонната слушалка.


Гостуващият при Хекимян депутат от БСП Антон Кутев коментира, че Караянчева е силно изнервена, препоръча й да се успокои и отново я призова да си подаде оставката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Пламен Пасков 19.09.2020 11:43

    Пламен Пасков #НароднаМедия #АнтиСМРАД #ЗдравРазум https://www.youtube.com/watch?v=PLtwp2Of4Jw&feature=emb_logo Маскарад в пощата. На живо, част 1 11,351 views •Sep 18, 2020

  • 005 поцинкован 18.09.2020 15:31

    Стига вече, стига! Стига сте ни натрапвали тази толкова отвратителна, грозна, противна и нагла физиономия на тенекеджийката от Кърджали, която началникът й, дето не се умори да му върти свирки, я нарече "тъпа кърджалийска пу@ка! Стига вече, на хората им се повръща, само като зърнат просташката й мутра!

  • 004 Anonimen 18.09.2020 11:02

    Тази ще стиска със зъби и нокти властта. Когато си ПКП охарактеризирана разбира се от нейния шеф, а и доказала пред цяла България, че е, нямаш друг шанс за изява...Знае, много добре, че поста който заема в никакъв случай не се дължи на качеста а на слугувнаж...Така, че лесно оставка няма да даде...

  • 003 Anonimen 18.09.2020 10:47

    ПЛЪХОВЕТЕ ОТ КОТИЛОТО НА Б.Б. ВЕЧЕ СЕ РАЗБЯГВАТ, А ТЕЗИ, КОИТО ОСТАНАТ, ЩЕ ГО ИЗЯДАТ!Б.Б. ВЕЧЕ УСЕЩА ТОВА!

  • 002 Anonimen 18.09.2020 10:26

    Физиономия на злобна,отмъстителна,посредствена,да не кажа проста фльорца от кърджалийския вилает.Борисов,за теб знаем че си прост,ти си го казвал,защо "инсталира" тази елемнарна женица на най високия стол в държавата,която не бих назначил в мой магазин в квартален плод зеленчук?Хванат за фустата й,ти потъваш в ямата с всеки изминат ден."Падна" под Слави според "Галъп",ще паднеш и под Хр.Иванов,ти Боко си пътник,докато около теб като свободни електрони "летят"Гешев,Цвета,Цацаров и още куп подмазвачи.

  • 001 тотална катастрофа 18.09.2020 09:53

    Борисов катастрофално опорочи всички държавни институции, барабар с НС, като масово настани некомпетентни, дори неграмотни, но алчни за власт и кариера калинки и шуробаджанашки подлоги и кухи лейки. По всякакъв начин ги стимулира с държавни обществени средства за сметка на останалото общество. Увеличенията и бонусите винаги са полирязирани на наши и други и максимум за едните минимум за другите, независимо от компетентността и стажа в институцията. Борисов сам прилага на практика корупцията в институциите на принципа наши/други

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион