Свързани новини

16.09.2020 15:19

Нинова с писмо до всички социалисти

Видян 1262 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 12 септември 2020 г., Българска социалистическа партия беше изправена пред огромно предизвикателство в 130 - годишната си история. Проведохме първия убедителен и успешен пряк вътрешнопартиен избор на председател. Този избор бе посрещнат с емоция, но и с разум и осъзната отговорност. Членовете на партията показаха, че БСП е модерна лява европейска партия и най-демократичната българска партия.
 
Приемете най-искрената ми благодарност и възхищение към показаната от вас висока организационна и институционална култура и положения огромен труд в отчетно-изборната кампания! Заедно с изборните комисии, показахте как се правят свободни, прозрачни и честни избори! Показахте какво означава истинска, жива и неподвластна на интереси партия!
 
С активното си участие в прекия избор на председател на БСП местните партийни организации показаха, че партията ни е зряла, консолидирана и единна. Всички внушения, че социалистическата ни партия се разцепва и се раздира от противоречия, приключиха.
 
Моля, предайте на членовете на общинските (районните) изборни комисии голямата ми благодарност и възхищение за показания професионализъм и висока отговорност в подготовката и провеждането на първия пряк вътрешнопартиен избор на председател на БСП. Предайте им, че заедно с Централната комисия за провеждане на прекия избор дадоха своя голям принос в историята на партията.
 
Не на последно място изказвам своята най-сърдечна благодарност, че с избирането ми за председател на БСП одобрихте курса, който БСП провежда в политиката през последните 4 години и е желание той да продължи по същия начин. Чувствам огромна отговорност след голямото доверие, което ми дадохте на 12 септември 2020 година.
 
Ако съм правила грешки в първия си мандат, знам, че нямам право на грешки във втория, с което ще се отблагодаря за проявяваната сила, решимост и отговорност в отминалия пряк вътрешнопартиен избор.
 
Благодаря ви и за уникалната емоция, която преживяхме заедно в периода между 49-ия и 50-ия конгрес на БСП!
 
Вие направихте промяната в БСП необратима! Нека направим и промяната в България необратима!

16.09.2020



 


Снимка: Румен Василев


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци