Свързани новини

16.09.2020 12:02

Вълната е една, безсимптомните не заразяват, не вярвам във ваксините за К19: проф. Джизмондо

Видян 8799 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имаме една вълна на коронавируса, няма втора, трета и други и радващото е, че научихме много, което помага за намалената заразност и най-вече за намалената смъртност”, заяви в най-авторитетното предаване на държавната италианска телевизия РАИ 1 Порта-а-порта проф. Мария Рита Джизмондо, директор на лабораторията по микробиология на болницата Сако в Милано. И наистина при 1200 новозаразени в Италия вчера, има само 200 хоспитализирани и 9 починали, като числата трябва да бъдат разделени на 8,5, за да си представим нещата, отнесени към България според разликата в населението. Излиза, че у нас това би се равнявало на 1 смърт и 20-ина души в болница.


Тя е човекът, който пръв в Европа се сблъска с коронавируса и започна да го изследва още през зимата. Днес е убедена, че безсимптомните не заразяват (национално изследване в Русия доказа, че това важи за до 95% от тях). Сензационно професорът обяви, че не вярва във ваксините срещу коронавирус, тъй като той бързо се променя. Джизмондо сподели, че надеждността на бързите тестове е 70-75%.


„В моя дом на вирусолог имаме прости навици, които и преди ковид19 спазвахме: оставяме „външните обувки” пред вратата, мием си ръцете често, пием витамини и това ни помага да бъдем здрави”, разказа личната си политика на предпазване професорът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне