Свързани новини

15.09.2020 16:19

До – цент Стойчо на съд: Проф. Цв. Гълъбова

Видян 3567 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"До- цент Стойчо Стойчев отива на съд", обяви професор Цветеслава Гълъбова пред Евроком. Според директорката на психиатричната клиника Св Иван Рилски в Курило: "Стойчев има сериозно личностно разтройство. То е придружено с патология за антисоциални действия. Това е престъпно поведение", смята съдебният експерт с повече от 20 години опит в тази сфера. Преди дни Гълъбова отправи призив вече и в официално писмо към ръководството на Софийския университет да отстрани скандалния политолог. Според нея е неприемливо Стойчев да бъде преподавател в най-старото висше учебно заведение у нас. На този етап от Алма Матер реакция няма. Припомняме, че през месец август близкият до ГЕРБ политолог показа среден пръст на протестиращи, а също така прояви и агресия към тях.  После, след като избълва куп нецензурни думи към професора, застана със странен предмет посред нощ пред психиатрията с нездрав поглед.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Светлозар 16.09.2020 09:07

    Този е и неадекватен, и невъзпитан, и невъздържан, и неуправляем... СУ мълчи - защо? Защото ако се разровят, какви неща ще открият там! Какви далавери се правят в материално-техническото осигуряване. Как се произвеждат професори - женици, от тъпи по-тъпи, в Библиотекознание например. Обаче послушни и пригласящи на всяка простотия. И покорвно вдигащи ръка, когато трябва да се гласува нещо, спуснато от ръководството. А Стойчо няма да го уволнят, няма да го порицаят дори. Иначе ще си плюят на сурата.

  • 002 Anonimen 15.09.2020 22:52

    Не случайно елитния някога СУ е събрал всички слугинажни отрепки, възпроизведени на бързо в доценти и професори и стигна до там, че да приема право без изпити! Ректорът да се чукне по тиквата и да си даде сметка, че превръща СУ в нещо като комроментирания Югозападен, който е машина за купени изпити, дипломи и даже докторати)!!

  • 001 Anonimen 15.09.2020 18:30

    Уважаеми читатели,позагледайте се във физиономията на този индивид.Не може да си истински българин,уж някакъв "доцент",в същото време да имаш идиотско отношение към младите и образовани българи,излезли на площада да искат от Борисов спокоен живот, какъвто са имали в държавите в които са работили и учили.Тази твоя всеотдайност към днешните управляващи,не е за едно благодаря и потупване по рамото.Посъбери си мозъкът колкото го имаш,кротни малко,ако искаш читателите да те приемат за нормален,млад човек.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната, но