Свързани новини

15.09.2020 09:58

Жени ГЕРБ-Варна се разпада, десетки подали заявления за напускане на партията

Видян 2341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жени в партия ГЕРБ – Варна е пред пълен разпад, след като десетки дами са подали заявления за напускане на структурата. Всички те се отказват от членските си карти заради пълната абдикация от идеите, с които са учредили партията и са работили през годините, научи ексклузивно сайтът rns.bg.


Част от подадените заявления вече са уважени и подалите ги са освободени от членство в ГЕРБ. За по-голямата част предстои заявленията да се прегледат на изпълнителна комисия и да бъдат уважени, предаде faktor.bg.


Принципно никой няма право да държи когото и да е като член на някоя партия. Просто е необходимо да се спази процедурата, за да бъде официализирано напускането ни, споделиха част от представителките на Жени-Варна.


Решението ни да напуснем е премислено и напълно мотивирано. Две са главните причини за него. Първо – изцяло сбърканата кадрова политика на ръководството на ГЕРБ. Второ – идеите и принципите, с които учредихме ГЕРБ, поне от 7-8 години все по-малко се припокриват с делата. Напоследък противоречията между едното и другото са непреодолими и непоправими.


Заради сбърканата кадрова политика не остана и капка от ентусиазма, с който започнахме. Постоянно се лансират непознати хора – нови и за ГЕРБ, и за структурите, и за избирателите. На практика се оказа, че едни работим за частната слава и ползата на други.


Всеки път, когато сме питали защо се правят такива безпринципни действия, ни се отговаря, че ръководството така е решило. Кое е ръководството и дали наистина така е решило, или във Варна някой се решава нещо и го лансира като чуждо, знаейки, че няма как да проверим каква е истината.


Всичко това неминуемо повлия и на партийния живот като цяло. Във Варна, например, в централния офис – има една секретарка. Няма сбирки, събрания, обсъждане на идеи и реализации. Няма партиен живот. Има хора, които се водят председатели, секретари, но те се държат като чиновници – бездейни и безидейни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден