Свързани новини

14.09.2020 15:01

Загадъчната Мария Певчих ли подава отровата на Навални?

Видян 4114 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само една жена от групата на Навални досега не е разпитвана, след като се оказа, че човек от пътувалите в неговата компания при отравянето му, е подал на опозиционера течността, в която е имало токсично вещество. Мария Певчих, която е постоянно пребиваваща във Великобритания, бързо се изтегля от Русия, а после е забелязана, вместо жена му, плътно с него в Германия при постъпването му в клиниката Шарите. Великобритания е една от страните, които работят от години, след официалното й публикуване от нейните автори, по формулата на Новичок, чиято по-нова версия според немските власти е отровила Навални. Във военната лаборатория Портън Даун, досами която бе отровен пенсионираният двоен агент Скрипал. Именно там немците са изпратили сега за изследване пробите от кръвта и урината на Навални , а отказват да ги дадат на Русия. Според един от създателите на Новичок – Леонид Ринк, ако с него или негова версия, при това по-силна, както твърдят от Германия, е бил атакуван Навални, той веднага щял да бъде покойник. Последните съобщения от клиниката в Берлин бяха, че той е излязъл от комата и дори е контактен. Няма пострадали нито сред придружаващите го лица, нито сред екипажа на полета или други пасажери на него, който извънредно каца, след като му прилошава, нито сред лекарите, които се грижат за него в Русия дни наред, преди по искане на семейството му и с разрешение на Путин той да бъде изпратен в Германия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 14.09.2020 16:04

    Само на запад, слепи проглеждат и сакати прохождат, прокажени са очиствани и глухи започват да чуват, мъртви се възкресяват !!! Не им ли писна от тоя новичок, които убива за 1 минута, а тоя и всякакви други са безсмъртни, нали ??? А НаХални, ако беше тровен c Новичок, щеше да е опънал жартиера и изпотръшкал и другите около него !!!

  • 002 Джеймс Бонд 14.09.2020 16:03

    При доказаната неефективност на това БОВ аз бих препоръчал гъби. Макар, че по принцип най-сигурно е класиката - три изстрела, последните два контролни; досега никой не е бил излекуван !!! Меня завут Бонд, Джеймс Бонд !!!

  • 001 Anonimen 14.09.2020 16:02

    Съобщава, че петима от шестимата души, които са съпровождали Навални по време на неговото пътуване, включително Владлен Лос, Георгий Албуров, Иля Пахомов, Кира Ярмыш и Павел Зеленский твърдят, че Навални къркал яко коктейли и вино преди да изпадне в кома !!! Единствената, която не е разпитана е спрягана на любовница на Навални от 10 години насам. По данни на следствието, на 22 август тя е излетяла за Германия, поради което получаването на обяснения от нея е невъзможно. Местонахождението ѝ в момента се установява", се казва в съобщението.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци