Свързани новини

09.09.2020 10:32

Астра Зенека запецна с ваксината, която Борисов купи неготова и пое рисковете за вреди от нея

Видян 4378 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямо проучване, намиращото се на фаза 3 от тестването на ваксината срещу Covid-19, разработена от AstraZeneca и университета в Оксфорд, е спряно поради предполагаема сериозна нежелана реакция на участник от Обединеното кралство. Припомняме, че това е ваксината, която Борисов купи неготова и пое рисковете за вреди от нея.



Говорител на AstraZeneca заяви в изявление:


"Доброволно направихме пауза във ваксинациите, за да позволим анализ на данните за сигурност от независима комисия", заяви в комюнике говорител на компанията. "Това е рутинно действие, което се изисква, когато се появи потенциално необяснима болест при проучванията".


Не се знае за какъв страничен ефект става дума и колко голям е той, но според специализираното издание "Стат" пациентът, за когото става дума, ще се възстанови. Това може да се отрази на графика за разработването на ваксината. Британският здравен министър каза в понеделник, че се надява да има резултати от клиничните изпитвания на "Астра Зенека" до края на годината или до началото на 2021 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 09.09.2020 16:01

    Руснаците ще екпериментират първо върху доброволци -40 000 души по план. Вече са ваксинирани екипа създал ваксината, Мишустин – Министър председателя на Русия, кмета на Москва, дъщерята на Путин, Шойгу-министъра на отбраната и много други видни личности заявили доброволно желание за участие в експеримента. До сега не се съобщава за странични ефекти. Но изпитанията продължават. До сега 70 държави са заявили 2 млрд. дози, след приключване на експеримента !!!

  • 002 Anonimen 09.09.2020 16:00

    В същото време западните СМИ, пищят през ден как я руски, я китайски хакери се опитвали да им откраднат „демократичната ваксина"!!! Даже излезе и нова версия, че руснаците първи създали ваксина, защото те били създателите на вируса и имали всички необходими данни !!!

  • 001 Anonimen 09.09.2020 15:59

    Сатанинските Античовешки Щати, спряха най-напредналата си „демократична“ ваксина заради странични ефекти, без да уточняват какви!!!Известна информация по въпроса се появи в сайтовете на Украйна, където американската ваксина се изпитваше на 15 украински войничета - първо за 4 починали, после за 7 починали и 8 в реанимация !!! Слава Американу и Украйну, героям слава !!! И нека Бог да ги прости !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог