Свързани новини

07.09.2020 15:36

Кралев извън интензивното след К19

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Скъпи приятели, на 23 август бях диагностициран с COVID-19.
Само три дни по-късно здравословното ми състояние се влоши и бях приет в УМБАЛ “Света Марина” във Варна - с диагноза двустранна пневмония и остра дихателна недостатъчност. През последните 12 дни бях в Интензивното Респираторно Отделение на Клиника по пневмология и фтизиатрия на болницата. Лекарите положиха огромни усилия да се справят със заболяването ми и успяха. От днес лечението ми продължава в домашни условия, до пълното изчистване на организма от вируса.
Искам да изразя своята огромна благодарност и възхищение от всичко, което лично видях, че лекарите правят за всеки един от пациентите в интензивното отделение. Изключителна компетентност, внимание, бърза и решителна рекция, човешко отношение към всеки болен, което е от голямо значение в този труден за пациентите момент.
Лечението е двустранен процес на доверие и работа в екип между лекарите и болните. Във Варна има отлични лекари и се радвам, че се доверих на клиниката водена от доц.д-р Йордан Радков и екипа на отделението ръководен от д-р Валентина Димитрова, който включва д-р Павлина Пенева, д-р Искра Величкова, д-р Антон Антонов, д-р Павел Йорданов, всички медицински сестри и санитарки, които денонощно са до нас и се борят с чудовищните рискове от вируса очи в очи.
Благодарение на тези хора аз преминах през най-тежката част това изпитание, затова искам да ви разкажа повече за тях.
Условията при които тези герои работят наистина са тежки. По време на работата си при болните в интензивното те прекарват минимум по 4 часа, навлечени с плътни защитни облекла, маски, очила и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви