Свързани новини

08.09.2020 09:24

Уволниха от Пирогов медсестрата от протеста за заплати с грозно отношение

Видян 4226 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смъртността от К19 скочи, защото медсестрите работят на по 2 места и заразяват хората в старческите домове, а ето какво съобщи с текст и запис Синдикатът на българските медицински специалисти СБМС: “Вчера уволниха дисциплинарно Бойка Анастасова от Пирогов!Това не е проблем, очаквахме го! Свикнахме! Изненада няма!Очакваме също така и Съда бързо да я възстанови, защото има грубо неспазване на закона от страна на работодателя...СБМС, ще се погрижи за това! Вчера обаче, уволниха не просто Бойка, една от водещите на протестите на медицинските специалисти, а един професионалист, от който ще имат нужда най-вече оперираните деца в Пирогов! И дори това може да се преглътне по някакъв начин, ако намерят кой да я замести ( защото вчера на нейно място не е останал никой). Но...това, което са направили водещи " специалисти"- доцентите Шивачев и Цоцомански е ГОЛЯМО падение! Начина, по който са се отнесли към нея, гаврата с личността й в коридорите на Пирогов пред погледа на нейни колеги, пациенти, придружители не мога да опиша с думи... БРУТАЛНО е, чуйте сами: https://vocaroo.com/1loaRnzwkmcC ( опровергайте записа, хайде дайте вашия от камерите в Пирогов или точно тогава е имало профилактика???)
Вие сте СРАМ за бялата престилка, вие сте СРАМ за цялата лекарска гилдия! Това поведение НЕ се оправдава с нищо, защото преди да си, какъвто и да е специалист, началник, директор...трябва да си ЧОВЕК!
Очакваме Етичната комисия на БЛС да реагира, за което сме я сезирали официално!
Очаквахме и" г-н "Балтов да накаже виновните, но той предпочете да се лиши от един професионалист, който сме наясно, че няма да бъде загуба за Пирогов, но ще бъде загуба за пациентите! Затова ви призоваваме да си подадете оставката г-н изпълнителен директор! Вие не мислите за просперитета на повереното ви лечебно заведение! Вие, заедно с " достойно" представилите се доценти уронвате престижа и доброто име на институция, като Пирогов!
ОСТАВКА! За вашето бездействие и за незаконното уволнение на Бойка Анастасова!”.


Чуй звук ТУК!


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 08.09.2020 19:51

    Черни души в бели престилки!

  • 002 Anonimen 08.09.2020 11:06

    Това не е лекар!Поредния изрод.....

  • 001 Anonimen 08.09.2020 00:23

    Тия двамата може и да са спецове като лекари,но явно не са хора.Не им е мястото в държавна болница.Да отиват в някоя от многото частни болници,но не ми се вярва там да им позволят да се държат така.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!