Свързани новини

07.09.2020 07:09

Котел е частен на агроминистъра и кмета с нашите пари:ГЕРБономика

Видян 10000 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във възрожденския Котел е изградена своеобразна икономическа тъкан по кръвна и партийна линия. Роднини на кмета Коста Каранашев и общинари на ГЕРБ са в стройна система за усвояване на евросубсидии през свързани и подставени лица, съобщава Биволь. Това е установено и от проверки на ДФЗ, стигнали до прокуратурата.

Самият Каранашев отхвърля съмненията за злоупотреби и изтъква приноса си за развитието на общината през годините: “Аз съм човекът, който изтръгна тази община от най-грозните форми на управление за последните 30-40 години и с кръвта си я правя тази община.” – казва той.

Коста Каранашев е баща на децата на земеделския министър Десислава Танева (двамата са на заглавната снимка). Така излиза, че тя има и личен мотив да не се хвали пред Брюксел “какви измамници сме”, както откровено заяви земеделския ни министър във видео, с което се прослави у нас и в Европа.

“Коста Каранашев е баща на двете ми дъщери, родени през 2017 година. Нееднократно съм декларирала обстоятелството, че се намирам във фактическо съжителство с Коста Каранашев, като не сме сключвали граждански брак, което е публично известно и може да бъде видяно в декларацията ми в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Фамилия Каранашеви се занимава от дълго време с животновъдство и земеделие като са регистрирани от 2006 година. Няма причина те, подобно на всички останали български стопани, да не кандидатстват за подпомагане.” – това заяви Танева в позиция до медиите изпратена от пресцентъра на ДФЗ.

Разследването на Биволъ обаче разкрива много по-детайлни кръвни и партийни връзки на кмета на Котел. Връзки нагоре към властта, разпределяща еврофондове за земеделие, и връзки надолу към бенефициарите на субсидиите в управляваната от него община – кръвни и партийни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 08.09.2020 10:15

    Всички от властимащите са си разпарчетосали страната на вилаети и смучат като пиявици еврофондове, общ.поръчки и държавен ресурс и точно за това сме най-мизерния и беден народ в Европа, с най-корумпираните и безскрупулни апаши управляващи, с унищожено здравеопазване и образование, с най-висока смъртност и най-бързо изчезваща нация

  • 004 Anonimen 07.09.2020 21:38

    Всички от Борисов до този тулуп,които са герберската ясла,трупат лой,и пачки в банковите си сметки.Не знам хората от този планински,красив и родолюбив град,как гледат на това чудо,което яде за да живее.

  • 003 ОСТАВКА 07.09.2020 13:09

    А този отдясно е Цветан Цветанов,правете си изводите що за почтенни земеделски производители са.

  • 002 Anonimen 07.09.2020 12:29

    Във възрожденския Котел е изградена своеобразна икономическа тъкан по кръвна и партийна линия. Роднини на кмета Коста Каранашев и общинари на ГЕРБ са в стройна система за усвояване на евросубсидии през свързани и подставени лица, това е установено от проверки на ДФЗ, стигнали до прокуратурата !!! Самият плешивият урод на снимката Каранашев, отхвърля съмненията за злоупотреби и изтъква приноса развитието на общината през последните 40 годините: “Аз съм човекът, който изтръгна тази община от най-грозните форми на управление за последните 30-40 години и с кръвта си я правя тази община.” – изока се той !!!

  • 001 Anonimen 07.09.2020 08:39

    Ай стига, бе минутари! Плешивият урод на пикчъра ли е баща на децата на ТанеВИЦА?! Че и женски, а женското отива на страната на бащата... Малей!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей