Свързани новини

06.09.2020 08:12

Справедливост не се постига с юмрук, бесилки, бомбички: Борисов

Видян 1586 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   "Съединението на Княжество България с Източна Румелия е забележителен успех на българското общество. Доказателство, че един обединен народ може да постигне велико дело съвсем сам, без чужда помощ. Мощната подкрепа и единение около националния идеал тогава са знак за зрелостта и волята на обществото. Винаги съм смятал, че трябва да използваме поуките на миналото, за да решаваме проблемите си днес. Сега желанието за ново начало отново е факт. Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията, а не с вдигнат юмрук. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени служители на реда. Този процес не се изчерпва и със смяната на един управляващ с друг. Затова предложих и конкретен план за рестарт. Кауза, около която си струва да се обединим. И която може да ни изведе от един труден момент. Точно както преди 135 години. Защото Съединението прави силата! Честит празник!", написа премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 06.09.2020 19:36

    Вече всички знаят за престъпното криминално минало на Борисов като мутра, за затвора, за нелегалните цигари и амфетамин, за огромните кражби на десетки милиарди за себе си и приятелски кръгове, за слугинажната му политика в ущърб на българите и плячкосване на държавна и общинска земя, за фалита на КТБ, за насилствено крадене и фалиране на бизнеси, за нефелните пропраителствени медии, за записите и снимките с пачки и кюлчета....и този човек се държи като невменяем, а все пак е премиер на ЕС държава! Заради него и неговите действия България и бълг.народ са на дъното на всички класации с унищожено здравеопазване, образование, социална политика, челно място по смъртност, най-бързо стопяващата се нация....просто е национална катастрофа!!!

  • 003 Anonimen 06.09.2020 19:35

    Нарочно не ти споменавам името,защото то е срам за България.Защо хвърли младите момчета и момичета в кирливите ръце на тази милиционерска сган.Те бяха бити,обгазени,унижени,но те стоически останаха на площада,за да ти искат оставката и дълго пребиваване в ЦСЗ!Ти унизи и пренебрегна младата генерация на България.Слез от шибания държавен джип,освободи гавазите си и застани ако имаш здрави топки пред хората на площада,които вече два календарни месеци са там и искат само едно,теб да те няма.Никой освен баба Меркел,не те има за фактор в държавата ни,независимо на какво ниво.Българите са най бедните на Балканите и в Европа.Изключвам 20-25% от тях,които са на един дъх от теб,изсмуквали и изсмукват,благата на държавата ни под формата на обществени поръчки и други олигархични приоми.Къде ти е главата,когато Себастиан Курц,говори за своята Австрия?Без гавази с дебели вратове,пеш,той се среща с президента на Австрия в кафе сладкарница на сладка приказка.5-6 пазачи вървят след Боко да го пазят.От кого бе Боко!?

  • 002 Anonimen 06.09.2020 15:04

    Razsledvane za ogromnata korupzia na tikvata.

  • 001 ХХХХХХХХХХХ 06.09.2020 10:54

    С ПАБЛО ЕСКОБАР ЕДИНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА !!! ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МУТРАТА !!! КОНФИСКАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА герб!! ПРОКАЗАТА герб ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак