Свързани новини

04.09.2020 09:24

Концесиите на плажове нямат нищо общо с политическата ни дейност:Марешки

Видян 1398 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„За съжаление, българският народ е разделен заради хора като президента Радев, който се опитва с вдигнати юмруци да прави тези провокации”. Това заяви в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. „Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и създават смут, бият полицаи и млади жени. Има и такива, които разсъждават нормално и подкрепят нормалните български граждани”, коментира още Марешки. Той отхвърли обвиненията, че депутатите му са подкрепили проекта за нова конституция на ГЕРБ срещу две концесии – тези на плажовете „Кабакум - Север 1” и „Кабакум - Север 2”. Едната концесия е взета от майка му, а другата – от бивш депутат от ВОЛЯ.



„Чух такова внушение от президента Радев. Това е много жалко, защото само човек, свикнал да работи по този начин, може да прави такива внушения”, заяви пред Нова телевизия Веселин Марешки.


„Всеки ден правя бизнес сделки, имам много сътрудници. Това няма нищо общо с политическата ни дейност”, допълни лидерът на ВОЛЯ.


Неговата прогноза за мандата: „Управляващите го казаха, това си е техен проблем. Виждам, че вървят към приключване на мандата. Най-вероятно това ще се случи”.


„Приветствам нормализирането на ситуацията, че българският народ се освободи от анархията. Не приветствам биенето на полицаи, жени, деца. Трябва да се върнем към нормалността. Явно, че кокалът е много голям и хора, които са се облажвали, искат отново да го захапят. Ние нямаме интерес да сме народни представители”, каза Марешки.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак