Свързани новини

03.09.2020 17:09

Борисов обяви война на народа си: Ген. Валери Григоров

Видян 3168 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От вчера вечерта премиерът Бойко Борисов обяви война на българския народ. Това каза пред Фрог нюз ген. Валери Григоров от „Ние, Гражданите“, който участва в антиправителствените протести.


Така Борисов доказа, че е непригоден да бъде управленец. Той не може да отговори на съвременните разбирания за държавник на европейска страна.


Голяма част от униформените мъже на площад „Независимост“ са събрани от бившите силови структури – ВИС и СИК. Те дръзко и предизвикателно предизвикаха гражданите към сблъсъци. Това доказва, че у нас митрите и полицията са се слели в едно и обслужват държавата в лицето на мин-председателя.


Около 9,30 ч.  вчера, без каквато и да е причина, полицейските служители обгазиха 20 граждани и представители на медии, които не дадоха основание за  противедействие. Това бе удар срещу свободната журналистика.


В края на деня, когато около 22 30 без да има също повод, полицията щурмува гражданите. Това разбира се, предизвика тяхната ответна реакция. Органите не реда не си дадоха сметка, че на площада има повече от 70 000 души. Тръгнаха да щурмуват, без да имат ресурса за това. Тези служители не си дадоха сметка още, че те не отиват на война, а срещу българските граждани. Самото правителството провежда политика на геноцид.


Ние всички видяхме, че ръководството на СДВР, в лицето на Антон Златанов, бе гузно, държеше се неадекватно. Трябваше да обясни собствената си  неадекватност. Полицейските служители трябва да са наясно, че не са мажоретки. Ръководството на СДВР трябва да е наясно, че в световен мащаб работа на полицая е най-рискова. И няма нужда да хленчат и да се оправдават, защото това поведение не е достойно.


На Борисов и на управляващите трябва да е ясно, че след вчера, протестите продължават с нова, още по-голяма сила и енергия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 04.09.2020 08:08

    Ние гражданите не сте цяла България човече ! Има си избори и там се решава кой да управлява ! Уличните вандалщини водят до повече анархия .Все бързаме друг да дойде но може и да ревеме за Б .Борисов , като за бай Тошо .

  • 001 Anonimen 03.09.2020 18:26

    Е, така е редно. Всички в Булгаристан получиха допълнителни пари. На всички пенсионери дадоха по 50 лв., и то без да работят. Той, нашият обичан и многоуважаван първи държавен и партиен ръководител, ДА СЕ СВЕТИ МАСЛОТО Му, знае на кой да дава, та да се слави името Му вовеки веков !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв