Свързани новини

03.09.2020 16:00

Полицаи бият с боксове: беззаконие и заплаха за убийство

Видян 3979 пъти | Коментари 5
Гласували 5 рейтинг: 3.8000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицаите използваха метални боксове за бой срещу протестиращите вчера - оръжие, което използват биячите на мафията, но е забранено на силите на реда. Ако, разбира се, биха имали желание да спазват закона, на който - по ирония на съдбата - се водят "охранители". Освен до трайни увреждания, нанасянето на удари с боксове с ярост и сила под адреналина на напрежението може да доведе и до смърт. Което ръководителите им със сигурност са знаели. И са позволили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 04.09.2020 16:00

    Не сравнявай Лукашенко с тиквата - там ситуацията е съвсем различна.

  • 004 Anonimen 04.09.2020 12:19

    Ще надмине ли Борисов по терор и мутренско смачкване на собствения си народ Лукашенко?! Какъв сатрап си отгледа Меркел и ЕК с милиардите, които му изля за чекмежетата!!!

  • 003 Anonimen 03.09.2020 23:56

    Полицаите използваха метални боксове за бой срещу протестиращите вчера - оръжие, което използват биячите на мафията, но е забранено на силите на реда.Какви полицаи,какви пет лева-това са на боко ипонците,гвардията му, разбойници от кол и въже накуп.Как само се беше издокаросала една мутра в полицейска униформа със значка:"Убийство-Един изстрел-Аз решавам(ми ти мутро, кой друг!)-Без угризения(че коя мутра има угризения). Тая мутра, кой ще я разследва как е попаднала на протеста преоблечена като полицай!

  • 002 Чарлз Дарвин 03.09.2020 22:50

    Хайдути - Партизани - Мутри

  • 001 заем 29 милиарда 03.09.2020 17:03

    90 % са си за бб. И бебета ще убива за тези пари. Най добрите финансисти, евреите са казали: заем лесно се взема,но трудно се връща. Тези 29 млрд. са заем. Ще го връщат и правнуците ни. И още нещо: голяма част от тези пари ще си ги поделят другарите от ГЕРБ. За обикновените хора - дръжки. Демагогията на управляващите е очевидна. Протестиращите не искат заеми а работеща икономика. Това е истината. Но за съжаление никоя политическа сила в България засега не е в състояние да направи това, защото партията ГЕРБ постави държавата в пълна зависимост от ЕС и САЩ. А и на умрелите кучета е ясно, че тези ястреби не развиват икономика а грабят. Народът иска да живее както при комунизма,но много късно се е усетил. Властта е в ръцете на марионетки и разрухата ще продължи до пълното унищожаване на България. Това поставя Борисов и неговата партия в ситуацията на клоуни. Но и като цар Ирод - 40 хиляди младенци. Но на никого вече не му е до смях. А до плач! Това искат да кажат протестиращите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!