Свързани новини

03.09.2020 16:00

Полицаи бият с боксове: беззаконие и заплаха за убийство

Видян 3983 пъти | Коментари 5
Гласували 5 рейтинг: 3.8000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицаите използваха метални боксове за бой срещу протестиращите вчера - оръжие, което използват биячите на мафията, но е забранено на силите на реда. Ако, разбира се, биха имали желание да спазват закона, на който - по ирония на съдбата - се водят "охранители". Освен до трайни увреждания, нанасянето на удари с боксове с ярост и сила под адреналина на напрежението може да доведе и до смърт. Което ръководителите им със сигурност са знаели. И са позволили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 04.09.2020 16:00

    Не сравнявай Лукашенко с тиквата - там ситуацията е съвсем различна.

  • 004 Anonimen 04.09.2020 12:19

    Ще надмине ли Борисов по терор и мутренско смачкване на собствения си народ Лукашенко?! Какъв сатрап си отгледа Меркел и ЕК с милиардите, които му изля за чекмежетата!!!

  • 003 Anonimen 03.09.2020 23:56

    Полицаите използваха метални боксове за бой срещу протестиращите вчера - оръжие, което използват биячите на мафията, но е забранено на силите на реда.Какви полицаи,какви пет лева-това са на боко ипонците,гвардията му, разбойници от кол и въже накуп.Как само се беше издокаросала една мутра в полицейска униформа със значка:"Убийство-Един изстрел-Аз решавам(ми ти мутро, кой друг!)-Без угризения(че коя мутра има угризения). Тая мутра, кой ще я разследва как е попаднала на протеста преоблечена като полицай!

  • 002 Чарлз Дарвин 03.09.2020 22:50

    Хайдути - Партизани - Мутри

  • 001 заем 29 милиарда 03.09.2020 17:03

    90 % са си за бб. И бебета ще убива за тези пари. Най добрите финансисти, евреите са казали: заем лесно се взема,но трудно се връща. Тези 29 млрд. са заем. Ще го връщат и правнуците ни. И още нещо: голяма част от тези пари ще си ги поделят другарите от ГЕРБ. За обикновените хора - дръжки. Демагогията на управляващите е очевидна. Протестиращите не искат заеми а работеща икономика. Това е истината. Но за съжаление никоя политическа сила в България засега не е в състояние да направи това, защото партията ГЕРБ постави държавата в пълна зависимост от ЕС и САЩ. А и на умрелите кучета е ясно, че тези ястреби не развиват икономика а грабят. Народът иска да живее както при комунизма,но много късно се е усетил. Властта е в ръцете на марионетки и разрухата ще продължи до пълното унищожаване на България. Това поставя Борисов и неговата партия в ситуацията на клоуни. Но и като цар Ирод - 40 хиляди младенци. Но на никого вече не му е до смях. А до плач! Това искат да кажат протестиращите.

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви