Свързани новини

03.09.2020 13:49

Шокиращи кадри на полицейско насилие: ВИДЕО

Видян 4230 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Музикантът Васил Гюров, който е от самото начало на протестите, публикува видео, на което ясно се вижда полицейско насилие над мирно протестиращи граждани.

То е от снощния протест, на който провокатори хвърляха бомбички срещу силите на реда, а после бяха арестувани хора, нямащи нищо общо с грозните сцени.

"Това няма да го видите по БНТ и НОВА! Там Каракачанов ще ви разкаже как протестиращите бият с железни тръби полицаите. P.S. Гледайте внимателно, с какво арестуваните провокират "органите на реда"! И двамата са нападнати в гръб", написа Гюров.

На записа наистина се вижда как на бул. Цар Освободител граждани без да провокират конфликт са нападнати от полицията, събаряни на земята и душени.

Единственото им прегрешение е, че питат униформените "Кого защитавате?" и казват "Защитавате мафията".


ВИЖ ВИДЕО тук!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 04.09.2020 12:26

    Оставка на недоразумението Терзиев, сложен за организатор на престъпните действия на подчинените си с вид на мутри с татуировки, емблеми на черепи и откровени биячи с боксове! В кой век живеем и това ли са ценностите на ЕС?!

  • 003 "Може ли да си представите, че това се случва в Европейска страна" 03.09.2020 15:23

    Датски репортер е записал как е заплашван от български полицай на протестите снощи. ”Заминавай щот щи набия шамарите”, заплашва полицаят. https://frognews.bg/novini/politsai-kam-datski-reporter-sofiia-zaminavai-shtot-shti-nabiia-shamarite-video.html

  • 002 Мутрите отново ще откраднат изборите! 03.09.2020 14:40

    Мутрите отново ще откраднат изборите! Попитана за промените в Изборния кодекс, които днес са в дневния ред на Народното събрание, Манолова заяви, че промените са престъпление срещу изборите. Ако не държавна измяна, тези промени в Изборния кодекс са измяна към българския народ. С тези промени няма да има честни избори. Ще бъдат върнати хартиените бюлетини, за да могат да се дописват и преправят протоколи. След това няма да осигурят машини. Второто опасно е изборният ден да стане 48 часа и през нощта ГЕРБ да си навакса липсващите гласове с оживели мъртви души, с депутати „торбалани" с черни чували, допълни Манолова. Това е арогантно предложение, както е арогантно внесеното вчера предложение за проект на Конституция със 127 подписа, част от които са изпазарувани, каза още тя.

  • 001 ЕВРОМутрокрацията се варди и от мутреси 03.09.2020 14:38

    ПОЗОРНИЯ ОБЛИК НА МВР ХУНТА! ТАТУИРАНИ МУТРИ ПАЗЯТ Баш Мутрата! http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/09/MVR10.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/09/MVR13.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/09/MVR15.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/09/MVR14.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/09/MVR16.jpg ЕВРОМутрокрацията се варди и от мутреси: http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/09/MVR38.jpg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и