Свързани новини

03.09.2020 11:09

126 души са задържани: Вътрешният министър

Видян 1209 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На изслушване в Народното събрание вътрешният министър Христо Терзийски благодари на всички полицаи, че не са позволили да се пролее кръв при размириците на протеста в София в сряда.


Той уточни още, че 126 души са задържани, сред които 62-ма с криминални прояви. 35 от задържаните са с настоящ или постоянен адрес извън София. Образувани са 16 бързи производства, предаде Нова тв.


В палатковите лагери, след преглед на видеозаписи, е установено, че са се съхранявали опасни предмети, което е наложило тяхното премахване, заяви Терзийски.


От изказването на министъра стана ясно, че ранените служители на реда са 80. „Трима са транспортирани в „Пирогов”, 23-ма в Медицинския институт на МВР, 13 в „Царица Йоанна”. 41 са прегледани на място. Служителите са с фрактури на крайници, травматични наранявания и увреждания, химически изгаряния от пиротехника и обгазяване”, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тодор Димов 03.09.2020 12:09

    Непрекъснато четем за някакви криминално проявени люде, пияници и друг вид дефектни хора. Сигурно има и такива - стадо без мърша няма. Ама пък вие, уж читавите, хайде по-кротко бе. България е най-древната държава в Европа и света. Аман от навлеци.

  • 001 Тодор Димов 03.09.2020 12:05

    Не зная какво още трябва да се случи в тая нещастна държавица, препълнена с хора дето мислят нещо за Русия! Каквото и да е... то не е добро за България. Ще дойде ден да се разбере, ама защо ли? От 200 години от Русия не сме видяли нищо добро. Все някакви комбинации, все някакви щения, спекулации с някакви ОСВОБОЖДЕНИЯ... И какво ли не още. И сега тия "протести" (срещу какво никой не знае) са инспирирани от Москва. Седнете си на задвиците, бе хора! България не е Бангладеш! И е суверенна държава - член на Европейския съюз и НАТО.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец