Свързани новини

02.09.2020 17:02

Експертен кабинет означава правителство на ГЕРБ: Има такъв народ

Видян 3193 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трети експертен антикризисен кабинет означава управление на ГЕРБ и на статуквото, коментира в интервю за предаването “12+4” Тошко Йорданов, заместник-председател на партия “Има такъв народ”.

“Статуквото е негласна коалиция между ГЕРБ, Обединените патриоти и Марешки, който се чуди как да се върти във всички посоки едновременно, твърдейки, че е независим и подкрепяйки в същото време това управление. Още повече, че Мустафата (бел.ред Мустафа Карадайъ) каза, че трябва да е с премиер, излъчен от най-голямата политическа сила, което е ГЕРБ. Това е отвратително като политическо поведение, допълни Йорданов.

За освобождаването на Росица Кирова - областният координатор на “Има такъв народ” във Видин, заради Тошко Йорданов заяви:

“Тя е достатъчно голям човек, със самочувствие, опит и мозък в главата. След като е взела някакво решение, което тя има пълното право да направи, защото е свободен гражданин, но нарушава правилата на партията в която е, ние от друга страна сме в пълното право да постъпим така, както е уставът и целите ни. Нищо страшно не е станало”.

Според Йорданов по-големият проблем на общество в момента са “окопалите се в Партийния дом псевдодепутати”:



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ekspert 02.09.2020 17:40

    Аз като експерт по близането на гладки повърхности,почти изцяло сътворил новата конституция, не искам за президент да бъде избран един случайник, един негодник(много пъти сам казвал това), който можел да шофира аероплан, а искам некакви 50-100 души, с добре подкрепени портфейли да избират за президент некой божий угодник, какъвто е наший бмб, например. И разбира се да бъде избиран в комплект с острието на бога.

  • 001 абсурдистан 02.09.2020 14:19

    Единствените, които липсваха в НС бяха Шиши и Мутрата, вероятно са започнали да редят мечтания експертен кабинет на Доган

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец