Свързани новини

02.09.2020 13:49

От НФСБ подписаха проекта за Конституция, ВМРО преговаря

Видян 1653 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатите от НФСБ добавиха своите девет подписа под проекта за нова Конституция на ГЕРБ, предаде Дир.бг. ВМРО продължават да заседават. Засега те не са отстъпили от настояването на техните основни искания като въвеждане на образователен ценз за избирателите, връщане на донаборната военна служба, изрично записване, че семейството е съюз между мъж и жена, да бъдат включени в проекта.


За да бъде внесен проектът в деловодството на парламента, под него трябва да се подпишат 120 депутати. Сега под него са се разписали общо 104 - 95 от ГЕРБ и 9 от НФСБ. ВМРО пък има 12 депутати. Ако и те приемат да подпишат проекта, то ще трябва да се търси подкрепа също и от четирима независими депутати, след като БСП, ДПС и "Воля" отказаха да подкрепят текстовете на ГЕРБ. Независимите депутати в парламента в момента са девет. Шестима от тях са членове на "Атака", които миналата година напуснаха групата на "Обединени патриоти". Сред тях има и двама ексдепутати от БСП - Спас Панчев и Александър Паунов, както и бивш народен представител от ДПС Ангел Исаев.




Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Иван Костов, лауреатът на ордена на ЮДА 02.09.2020 17:03

    Далаверко Симеонов, по известен като - W.C.-то, знае, че падне ли Тиквата, Пчелата майка, баш овчаря, царицата на мравките - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, то той, най-ще разбере какво означава ТЕЛЕНА ОГРАДА, а не като неговата!!! А него ще го командироват за дълго в хотела на бай Ставри!!!

  • 003 Anonimen 02.09.2020 15:54

    А кажете,този на снимката българин ли е или някакъв мелез.Бургаски гларус,прочети какво мисли коментатор № 1 за теб.Ти си безхарактерен демагог,който излъга възрастните хора за увеличаването на пенсиите им от 220 лева на 300.Във всяко село ще слагаш полицай,за да бди за спокойствието на самотните хора по селата.Дреме ти на х.я,дали дядо Марин вечер си ляга спокоен,или по-вече мисли,Господ да го пази!Уж си човек с характер,а миришеш пръднята на Боко следвайки го тук там.

  • 002 Anonimen 02.09.2020 14:57

    и договор с Дявола ще подпише този-а може и вече да го е подписал-само и само да не пусне кокала.Но...изтича му времето,вече не може да излъже никого.Дори името му няма да се запомни-винкел някакъв имаше...

  • 001 Anonimen 02.09.2020 14:31

    Винкелът е най-голямата мъpша и меpзавец, някога попадали в НС и най-безскpупулно и безцеpемонно излъгал своите избиpатели. Уж патpиот, а pаботи в симбиоза с ДПС за огpабване на дъpжавата и наpода. Със сигуpност Далавеpко е най-силно мpазещия собствения си наpод тип ставал не само депутат, а и заместник на най-пpостата и с липса на елементаpно достойнство шеф на НС, т.н. с пълно основание от шефа си пpоста къpджалийска п@тка

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец