Свързани новини

01.09.2020 11:09

Изобличени са лъжите, че всички искат ВНС и че ДПС подкрепя ГЕРБ.: Борисов

Видян 1809 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ.

На всички стана ясно кои са сценаристите, какъв е сценарият и какво искат да направят – олигархия,  Божков, Радев и всички останали. Искат насипен парламент, за да има пак кабинет тип Орешарски. Това е целта, коментира пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов във Видин. Премиерът беше категоричен, че са изобличени лъжите, че всички искат Велико народно събрание и че ДПС подкрепя ГЕРБ. Борисов обърна внимание на участието на Христо Иванов, целящо ДПС да се прибере в лоното на БСП и Радев. „Отидоха, подплашиха Ахмед Доган. И сега направиха какво? Отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно“, заяви  Борисов.

Министър-председателят Борисов посочи, че е станало ясно, че приказките за Велико народно събрание, за нова Конституция са били празни години наред. „Всеки юрист знае, че това, което предложихме ние, е чернова, проект, в който всяка дума Великото народно събрание може да я промени“, отбеляза Борисов и изтъкна, че проектът на Конституция е доказателство за политическа воля за рестарт. Попитан от медиите какво следва, ако не бъде събрана подкрепа за проекта, министър-председателят Бойко Борисов беше категоричен: „Работа“.

 На въпрос дали може да се очаква коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова, по-рано днес я повози и пиха кафе, е представител във Видин, премиерът обясни, че тя е жена, която се бори за исканията на гражданите и за постигане на техните желания. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви премиерът Борисов.  За региона евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.


А премиерът изрази мнение, че пътните строежи в страната са изключително трудни и сложни, тъй като се налага да се строят много тунели и мостове заради разнообразния релеф. Но благодарение на новите пътища се откриват и нови заводи, подчерта Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.09.2020 11:51

    Вярно е, че не го подкрепят защото направо си го командорят! На Борисов му е време не да спи по международни форуми, а някъде другае и за дълго

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и