Свързани новини

29.08.2020 14:00

Опозицията в БСП не събра кворум за заседание на Националния съвет

Видян 1617 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 11:45 или 45 минути след обявеното от 1/3 от членовете на НС на БСП начало на Пленум, не се е събрал необходимият кворум от 93 души, предаде big5.bg.
Заседанието е нелигитимно и още не е започнало работа.
Припомняме, че вътрешната опозиця в БСП се опита да свика заседание на пленума на партията днес въпреки, че Владимир Москов ясно обяви вчера, че няма решение на изпълнителното бюро за свикване на заседание и предложи то да се проведе преди конгреса на партията.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.08.2020 17:45

    Във всяка партия съществува някаква опозиция колкото да я държи будна.Давайки 43-милиона лева народна пара, за една яма във Варна на един олигарх от Пловдив,Борисов реши да "удари" в сърцето столетницата."Тръгнаха" белите надути пликове с кинти,това заостри вниманието на т. нар. опозиция в БСП и те си казаха.Ще помогнем на Гошо пловдивски да изместим Корнелия от председателското място,за да сложим наш човек,който вече няколко пъти е бил в Банкя.Така мислят днес някои троянски коне,тичали като кьорави след Нинова,когато трябваше да попаднат на избираемо място в листата на БСП за 44-тото НС.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева