Свързани новини

26.08.2020 15:13

Оставката на Данаил Кирилов не решава нищо: БСП

Видян 1173 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов не решава нищо. Това каза в интервю за Радио Фокус народният представител от БСП Явор Божанков. По думите му тази оставка по никакъв начин не може да промени позицията на БСП за неподкрепа на инициативата за промени в Конституцията и свикване на ВНС.

„Министър Кирилов ще го запомнят като министър, който подаде оставка заради собствената си простотия и заради това, че не носи на майтап. Реално той беше свален от една фейсгрупа, в която десетки хиляди хора се присъединиха само за ден. Той можеше да каже на черното „бяло“. Той като юрист беше в състояние да сгази всички принципи на правото и да защитити нещо наречено „конституция“, въпреки че то не е такова. Той трябва да си тръгне заедно с цялото правителство, но те предприемат този ход, за да свалят напрежението“, коментира народният представител.

Според Явор Божанков Данаил Кирилов е събрал твърде много подигравки, които започват да се лепят и на управлението, и това вече носи повече негатив, отколкото позитив.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец