Свързани новини

25.08.2020 11:10

Цвета да се поучи от Гамбия: Конституционалист

Видян 4050 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Щом консултации за "нова" конституция се водят от триото Караянчева-Даритикова-Менда , добре е да ги пратят за една седмица в Банджул на обмен на опит с техните колеги от Гамбия, където също обсъждат в момента нов конституционен проект. Там ще научат, например, че дори в тази африканска държавица без кой знае каква държавна традиция, след политическото решение да се върви към нова конституция, взето преди 3 години, са излъчили Комисия от изтъкнати местни конституционалисти, други юристи, историци, политолози и политически представители, която да анализира проблемите на действащия основен закон и да подготви проект за нов. След тригодишна работа, през м.май тази година Комисията представи конституционен проект за обществено обсъждане. И едва, когато това обществено обсъждане приключи, проектът ще бъде внесен в гамбийския парламент. Дори и в Третия свят се подхожда по-сериозно и отговорно към конституцията. Къде отива България?", пише докторът по конституционно право Борислав Цеков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 кочев 26.08.2020 17:42

    Абе, тази грозна като смъртта неграмотна тенекеджийка, няма ли семейство, няма ли деца, няма ли близки? И не се ли притеснява, че те цял живот ще носят нейния позор? Защото за цял народ си остава "тъпа кърджалийска пу@ка"! Тази неграмотна селяндурка е срам и позор не само за парламента, но и за бългаиря? къде си бе, "хайдутино" с мустаците, демек - съпруга на "тъпата кърджалийска "пу@ка", къде си бе педераст? Ти достойнство на мъж и на съпруг нямаш ли бе, нищожество? Или, понеже ти носи много пари, си траеш, нали? Ега ти нищожеството, ега ти простака!

  • 005 Anonimen 26.08.2020 12:35

    Доказано е,че тази е много елементарна фуста.От най високо място беше наречена с най обидните думи за една жена: "Проста кърджалийска пу.ка".Вместо да защити достойнството си,да подаде оставка запазвайки морала си,тази като крастава овца,продължи да се отрива в Борисов,нещо което се видя от милиони българи.Позор!

  • 004 Anonimen 25.08.2020 20:17

    а тая кърджалийска п....а знае ли къде е Гамбия?

  • 003 Anonimen 25.08.2020 19:10

    много просто-България върви към петия свят,защото и за четвъртия не става.

  • 002 Чарлз Дарвин 25.08.2020 17:41

    По тироида ще ги разпознаете.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак