Свързани новини

24.08.2020 13:11

Мафия сме, защото не допускаме двойни стандарти: Гешев

Видян 1438 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Мафия сме, защото внесохме светлина в мрака, не на думи, а с дела…така, както ни е завещал Апостола на българската свобода Васил Левски", заяви главният прокурор Иван Гешев в началото на Националното съвещание на прокуратурата на тема „Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед предотвратяване на риска от тежкото нарушение на върховенството на закона съгласно чл. 7 от Договора за Европейския съюз“, което се провежда в резиденция „Бояна“ , предаде БНР.


„Мафия сме, защото показахме, че няма да допуснем двойни стандарти – едни за хората с милиарди и политическо и медийно влияние, и други – за останалите българи. Така, както беше десетилетия. Защото решихме проблема с телефонните измами, защото намалихме кражбите и грабежите за първите 5 месеца от тази година с над 20 процента. Защото правим всичко възможно хората да живеят без страх, че ще бъдат ограбени последните им спестявания. Или че ще бъдат убити, изнасилени или запалени в къщите си“, подчерта в обръщението си Иван Гешев по повод „атаки от всякакъв характер, обиди и какво ли още не“ към прокурорите и техните семейства.


„Защото по уведомления на прокуратурата са замразени над 3 милиарда лева и то без последните медийно известни дела от началото на годината.


Защото спряхме процеса България да се превърне в бунище, спряхме горенето на опасни отпадъци и заравянето им в нашата земя, с което някои печелеха милиони с цената на здравето на всеки българин.


Защото арестуваме наркопласьори, които тровят децата ни, включително и закрилящи ги служители на най- високо ниво в правоохранителната система.


Защото за пръв път след демократичните промени повдигнахме обвинения на министър и заместник министър от действащо правителство и още един куп чиновници на различни нива в държавната йерархия“, подчерта още обвинител №1.


Пристигането на прокурорите на националната среща бе съпътствано от протест на младежката организация на „Да, България!“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и