Свързани новини

21.08.2020 14:22

Защо Н. Младенов не става за премиер?

Видян 7680 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Патриотите, които настояват за задължителна казарма в Конституцията, ще бъде много трудно да обяснят, ако биха приели премиер на страната да стане първият военен министър в нашата история, който не е служил в армията - Николай Младенов. През последната седмица медиите на властта ни го набиват, заедно със социалните мрежи, с неговите постове на всякакви теми. Най-трогателният беше посветен на неговата съпруга.

Но никой не е забравил как един български министър в християнска страна направи първия танц на своята сватба не с булката си, а с приятел, като танцът беше еврейски ритуален. И това не е само символ на едно или друго. Има и политическо значение. Което съвсем ще отреже без друго твърде дефицитната международна подкрепа за този кабинет.

Като пратеник на ООН в Близкия Изток Младенов си позволи явно да заеме едната от страните в конфликта - израелската, поради което при този генерален секретар на световната организация акциите му паднаха под нулата.

И не стигат дописките в близкия до правителството вестник Ретро как Младенов бил приел мюсюлманството и станал шиит - течението в исляма, чиято главна изповядваща държава е Иран, който пък вчера стана за пореден път мишена на Майк Помпео при специалното му посещение в Съвета за сигурност на ООН. Още повече, както казва приятел на Николай Младенов, това с приемането на мюсюлманството даже не е вярно.

Затова пък всички в света не са забравили, че докато беше външен министър, Младенов организира в хотела на бащата на Валентин Златев в Правец среща на ислямските терористи - сунити, които бяха част от Ислямска държава, когато тя


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Тихомир Томов 21.08.2020 18:27

    Лансиран е от еврейското лоби у нас . Правителствата след др. Тодор Живков служат основно на Израел ......

  • 002 Anonimen 21.08.2020 18:17

    Този родоотстъпник и предател на бългрите е точно това, което никога не трябва да бъде поставяно на каквато и да е държавна служба. Кой ли и защо лансира този продавач на българските интереси и народ?!

  • 001 Anonimen 21.08.2020 14:44

    Не е по темата, но веднъж сигнализирах, сега го правя отново- при хороскопите сте разменили картинките(символите) на зодия Овен и Козирог. Оправете объркването, моля!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените