Свързани новини

20.08.2020 21:00

Делта гард "освободи" завода за асансьори в Дупница

Видян 4846 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Охранителите от "Делта гард" са напуснали и освободили асансьорния завод в Дупница, в който доскоро не допускаха никой да влезе. Това се е случило в сряда (19 август) в късните часове на нощта, а днес безпроблемно в завода са влезли частен съдебен изпълнител и ключар, които да въведат във владение фирмата "Хах 18", съобщава Дневник.

Това съобщи за "Дневник" Грета Ганева, адвокат на друго дружество - "Изамет 1991 ООД". В началото на август частен съдебен изпълнител се опита да влезе в завода, но тогава охранителите на частната фирма не ги допуснаха. Още повече, че след като полицията беше извикана, те оказаха съдействие на "Делта гард", а не, както е по закон, на частните съдебни изпълнители.

Фирмата, която трябва да предаде собствеността на завода, е на Илия Златанов - "Изамет 1991 ООД". Той е основният свидетел в поредицата "Осемте джуджета", в която разказва как в опит да спаси бизнеса си заради конфликт със сина си се обръща към бившия следовател Петьо Петров, известен като Пепи Еврото. Повече за това четете тук. Във владение трябва да бъде въведена фирмата "Хах 18". Двете страни са съгласни да предадат собствеността една на друга и имат споразумение за партньорски отношения.

В последната серия от разследващата поредица "Осемте джуджета", която "Антикорупционния фонд" разпространи в четвъртък (20 август), дъщерята на Златанов - Пролетина Златанова разказва как през февруари 2020 година, докато още е работила във фирмата на брат си - Явор Златанов (напуска през март), той е бил изгонен от фабриката в Гара Искър от охранители на "Делта гард". "Всичко стана за един ден и там остана много готова продукция, готова за извозване, също така и много стоки на склад", разказва Пролетина. Във видеото се показва разговор, заснет със скрита камера, между Явор Златанов и собственикът на "Делта гард" Димитър Спасов - Митко Каратиста. Той отказва да пусне Златанов и му казва, че няма да си вземе стоката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.08.2020 22:36

    За такива ли мутри частни охранители внесе закона си друга мутра Маноил Манов, тези ли ще охраняват и помагат на хората, та те ги изнудват и тероризира.Мнозинството си вкарва и приема лобистки закони във вреда на обществото и това го доказва

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се