Свързани новини

20.08.2020 20:30

ГЕРБ-доцентът със средния пръст окупира психиатрия

Видян 6531 пъти | Коментари 10
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политологът Стойчо Стойчев се похвали във Фейсбук със среднощна блокада на портала на психиатричната болница “Св. Иван Рилски” в Курило край София, пише Mediapool. Той е от групата Доценти-ГЕРБ, в която влиза и всенародният любимец Лъчо Мозъка, пети мандат депутат и личен лекар на премиера Борисов. 

Това се случва след призив на директора на лечебното заведение д-р Цветеслава Гълъбова към ръководството на Софийския университет да се самосезира за поведението на Стойчев, който в понеделник показа среден пръст на протестиращи граждани.

Спряганият за близък до ГЕРБ политолог преподава в Алма матер.

Отговорът на доц. Стойчо Стойчев бе снимка как стои пред портала на психиатрията, придавайки си доста особен вид, осветен от фаровете на автомобил.

Той зове следното: “#блокада на #гълъбарника;

#ОСТАВКА на буля Цвецка!;

#цвецкавън от #лудницата Курило!;

Всеки ден ще е така до оставката!

Обявявам #Курилоград за ЛУДНИЦА НА СВОБОДАТА без Цветеслава Гълъбова!”

После пита: “Къде е ПОЛИЦИЯТА?!? Хора, няма пукнат полицай тук да ме пази докато достойно блокирам входа на лудницата!!! Страх ме е от платените провокатори на буля Цвеца! Звънях 211 пъти на 112! Споделяйте за да знаят поне хората!”


 Виж видео тук!


В същото време писмото на д-р Гълъбова до ръководството на СУ е с умерен тон.

“Моля да се самосезирате по повод разпространените в социалните


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 21.08.2020 11:14

    Борисов,прибери си бясното куче в изолатора,за да не ти създаде проблем,особено сега,когато ти самия за себе си и българите си тежък проблем.Този грозник,мрази нормалните хора.

  • 009 Anonimen 21.08.2020 10:10

    Май ректорът е подлога на властимащите или е под натиск, да си каже. Но не може такива отрепки като този да са доценти и да промиват мозъците на младите, не може точно СУ да приема право без изпит, не може съветничката на ирландската пастирка да е доцинт точно там, не може да открият филиал в СУ за да хрантутят станалия на бързо професор личен гинеколог на Мутрата...Как така и какво наложи СУ от най-добрия да стигне нивото на най-компроментирания Югозападен у-тет?!

  • 008 Anonimen 21.08.2020 08:42

    Тази "майка" дава първите 7 години на тези деца, а после този "доцент" ги довършва в за съжаление най-реномираното НЯКОГА за България висше учебно заведение. Да не се чудим защо тази държава сега е на това положение. Те децата на България няма какво друго да видят, това са героите на нашето време. Тъжно, жалко ...

  • 007 Anonimen 21.08.2020 00:38

    Не съм вярвал, че този е толкова прост. Все пак уж е учен!Боже какви доценти имаме!Ако бях на негово място щеше да ме е срам от студентите! Ето защо нямаме образование!

  • 006 Леле ,какъв голям СРАМ С НАПАДНАТАТА ЖЕНА И ДВЕТЕ Й ДЕЦА 20.08.2020 23:52

    “Това, че имам гръбнак и не пълзя пред озъбени вандали и техните психиатрични ментори очевадно Ви дразни. За всички нормални хора обаче е ясно, че преекспонирането на случая с мен цели заглушаване на СРАМА С НАПАДНАТАТА ЖЕНА И ДВЕТЕ Й ДЕЦА от същата ОСВИРЕПЯЛА ТЪЛПА…”, каза доц. Стойчев. До Доцента-каруцарина от един факултет на СУ: Децата от сблъсъка на Ситняково, пред които майка им размахваше средни пръсти като теб и форсираше колата си към тълпата, вследствие на което истеризирани от това протестиращи сгънаха автомобила, са стоели до 3 без 15 през нощта в машината пред близкото Първо РПУ. За тях любящата майчица не е повикала да ги вземат близки или роднини - баби, братовчеди, приятели, както би било нормално в такива случаи, а са оставени да се гледат сами. Майката(това е най-добрата мама в цялата страна), си е тръгнала от управлението с такси, разказа очевидка в Шоуто на Слави Трифонов по телевизия 7/8. По Закона за защита на детето към нея би могло да има огромни претенции, както и по Закона за движението по пътищата, където подобни казуси са уредени. МВР наруши няколко закона като - по молба на майката - така и не състави протокол, тоест инцидентът де юре не съществува. По този начин тя избягва своята отговорност, но и се лишава от повече от 1000 лв. покриване на щетите по колата си от застраховка, каквато също е задължително да е имала. В противен случай, и за това МВР трябваше да я глоби.Важно е да се знае,че мъжът на тази набедена за лекарка,изключително грижовна майчица, е АКТИВИСТ на ГЕРБ.

  • 005 Anonimen 20.08.2020 22:18

    Беше време, когато СУ беше единствения български у-тет, който намираше място в световна класация на най-добрите, а сега в какво се е превърнал...?! Как е възможно този шуменски боклук да го направят доцент и най-вече срещу слугинаж ли?! Та този прилича на психично болен наркоман, целия в татуировки, със странна прическа тип кукувиче гнездо и този див, див луд поглед!!!Този ли психопат учи българските деца и на какво ли ги учи, най-страшното е, че си дават и парите на пусто.

  • 004 Anonimen 20.08.2020 21:51

    човекът е взел-дал, горко на тези, които обучава, много е зле горкия ... направо да го прибират зад вратата на психиатричното заведение, което е "окупирал"

  • 003 Anonimen 20.08.2020 21:31

    DOLEN MERZAVEC

  • 002 Петров 20.08.2020 21:23

    ВАЙ,ВАЙ,ТОЯ ТОТАЛНО Е ИЗПАТКАЛ!!!

  • 001 Anonimen 20.08.2020 20:39

    тоя ше се беси ли ства въже.Гълъбова,моля сложете му ризата с дългите ръкави дето се връзват отзад на гърба.

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви