Свързани новини

18.08.2020 10:08

И Радев(БНБ) кандидат - премиер, Младенов чака ООН за временна отпуска, засега не я дават

Видян 4416 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Бившият зам.-министър на финансите при Виденов, а след това при Костов, който е семейно свързан с интересната приватизация на бъдещата КТБ от Цветан Василев и с Булбанк, гуверньорът на БНБ Димитър Радев е вторият кандидат - премиер в шорт-листата на Борисов, научи 19 минути от кухнята на кабинета. Като кадър на Кристалина Георгиева и МВФ със седалище Вашингтон след бг кариерата си, от него се очаква да бъде одобрен от САЩ, които демонстрираха недоверие към властите у нас напоследък. Той е Вариант Б, ако ООН не даде желания временен отпуск на Николай Младенов, който е фаворит. Напомняме, че първият военен министър, който не е ходил в казарма в българската история, след това и външен министър в кабинета Борисов 1, е син на служител на ДС по арабска линия. Политическата му кариера започва в Отворено общество на милиардера Сорос, който е изявен демократ и не е ясно доколко инсталирането му за премиер ще бъде по вкуса на републиканската администрация в САЩ, която ще управлява поне до края на януари догодина и Белия дом, и Държавния департамент, а още по-дълго - и ЦРУ. Напомняме, че шеф на американската тайна служба е бившият посланик на Вашингтон в Берлин, който е отявлен противник на руските газопроводи, един от които пък кабинета Борисов 3 прокарва. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 18.08.2020 13:18

    Типично по Борисовски добрите обслужващи се възнаграждават като истински клиенти на шайката

  • 002 Anonimen 18.08.2020 12:28

    Бандита Буда Амфетаминов Бухалков беше изваден от нищото от Ахмед Доган - агент Сава , така както извади и самия Симеон от Мадрид и го курдиса в София. Измислен „ Цар“ за Премиер ???!!! А от играчи в казината на Ню Джързи и Ню Йорк научихме, че този измислен „Цар“ е комарджия и е изгубил милиони, и със спомоществователството на БКП-БСП се изкачи на престола, за да доокраде за 800 дни онова, което тате му не успя в продължение на години !!!

  • 001 Anonimen 18.08.2020 12:27

    През 1989 БКП (БСП), се договориха със старата буржоазия и новите десни- (СДС) и се разбраха на“ кръглата маса“, и избутаха напред като ударна сила - мутрите. Походът към небитието за България почна януари 1990 г., но бързо абортира. От там тези взеха властта и лесно отърваване няма. Опасявам се, че добрите новини за българската превнесена демокрация няма да дойдат скоро !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и