Свързани новини

18.08.2020 10:08

И Радев(БНБ) кандидат - премиер, Младенов чака ООН за временна отпуска, засега не я дават

Видян 4340 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Бившият зам.-министър на финансите при Виденов, а след това при Костов, който е семейно свързан с интересната приватизация на бъдещата КТБ от Цветан Василев и с Булбанк, гуверньорът на БНБ Димитър Радев е вторият кандидат - премиер в шорт-листата на Борисов, научи 19 минути от кухнята на кабинета. Като кадър на Кристалина Георгиева и МВФ със седалище Вашингтон след бг кариерата си, от него се очаква да бъде одобрен от САЩ, които демонстрираха недоверие към властите у нас напоследък. Той е Вариант Б, ако ООН не даде желания временен отпуск на Николай Младенов, който е фаворит. Напомняме, че първият военен министър, който не е ходил в казарма в българската история, след това и външен министър в кабинета Борисов 1, е син на служител на ДС по арабска линия. Политическата му кариера започва в Отворено общество на милиардера Сорос, който е изявен демократ и не е ясно доколко инсталирането му за премиер ще бъде по вкуса на републиканската администрация в САЩ, която ще управлява поне до края на януари догодина и Белия дом, и Държавния департамент, а още по-дълго - и ЦРУ. Напомняме, че шеф на американската тайна служба е бившият посланик на Вашингтон в Берлин, който е отявлен противник на руските газопроводи, един от които пък кабинета Борисов 3 прокарва. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 18.08.2020 13:18

    Типично по Борисовски добрите обслужващи се възнаграждават като истински клиенти на шайката

  • 002 Anonimen 18.08.2020 12:28

    Бандита Буда Амфетаминов Бухалков беше изваден от нищото от Ахмед Доган - агент Сава , така както извади и самия Симеон от Мадрид и го курдиса в София. Измислен „ Цар“ за Премиер ???!!! А от играчи в казината на Ню Джързи и Ню Йорк научихме, че този измислен „Цар“ е комарджия и е изгубил милиони, и със спомоществователството на БКП-БСП се изкачи на престола, за да доокраде за 800 дни онова, което тате му не успя в продължение на години !!!

  • 001 Anonimen 18.08.2020 12:27

    През 1989 БКП (БСП), се договориха със старата буржоазия и новите десни- (СДС) и се разбраха на“ кръглата маса“, и избутаха напред като ударна сила - мутрите. Походът към небитието за България почна януари 1990 г., но бързо абортира. От там тези взеха властта и лесно отърваване няма. Опасявам се, че добрите новини за българската превнесена демокрация няма да дойдат скоро !!!

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде