Свързани новини

17.08.2020 15:27

ГЕРБ депозира проект за Конституция, но НС е във ваканция до 2 септември

Видян 1885 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Председателят на ПГ на ПП ГЕРБ д-р Даниела Дариткова депозира в деловодството на Народното събрание проект за нова Конституция на Република България.


 Документът е изпратен до председателите на всички парламентарни групи в 44-тото Народно събрание и депутатите, нечленуващи в парламентарни групи. С това ГЕРБ кани на разговори и консултации по представения проект всички парламентарни групи с цел да бъде постигнато широко съгласие между народните представители за свикване на Велико народно събрание.
Покани за официалните консултации ще бъдат изпратени до всички парламентарни групи в 44-тото Народно събрание в началото на следващата седмица. 


Виж тук



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Демократи за нов Булгаристан 17.08.2020 15:45

    Баце, нали беше забранил на Архангел Данаил (Барни РабълА) да пише даже в Сурат-Тефтеря(Фейсбук) !!!

  • 002 ГЕРБ (Гражданско Единение на Роднини и Братовчеди ) 17.08.2020 15:38

    Атлантиците подготвяли нова Конституция???!!! Майко мила и Пресвета Богородице!!! Нискочелите проамерикански каскети се заемат с интелектуална дейност. Бог да се смили над всинца ни. Човекоподобни ще пишат Конституция!! "Майстора"!” МухоБойко МутроБорисов пише стратегии за борба с мутрите, а агент Сава разговаря благо с "нахлулите" на свободна българска територия, окупирана от ченгето Меди Доганов !!! Братя туземци, какво ли ни готвят този път поборниците за USA Грейт Агейн? А по-добре Даниту да си празнува 2-ри февруари, че да не вземе да надраска една Конституция, която си е проста работа. Ма граматиката трябва се владее, защото запетайките са много важни. "Да се обеси не, да се помилва" !!! И нека Господ да пази държава, чиято конституция е написана на коляното от великомъченик Банкянский "Архангел Данаил (Барни РабълА) !!!

  • 001 Маркуч Паша 17.08.2020 15:35

    Конституция на Българията МУ: Чл. 1 (1) Република България e аграрна държава на зеленчуците от града и селото начело с Великия агроном. (2) Ръководната сила в обществото и държавата е партия ГЕРБ. (3) Партия ГЕРБ ръководи изграждането на развито аграрното общество в Република България в тясно братско сътрудничество с Българския земеделски народен съюз. (4) Никой няма право да поставя под съмнение успехите МУ в изграждането на развито аграрно общество, начело със зеленчуците МУ. (5) Успехите МУ са както следва: - Победил е корона кризата; - Победил е триглавата ламя БСП, НДСВ, ДПС; - Построил е магистрали, стадиони, спортни зали, мостове, метро, детски градини, пътеки до Луната, пречиствателни станции и др. подобна инфраструктура; - Справил се е с нелегалния трафик на хора, стоки и капитали през границата, както и е предотвратил легалното влизане на чужди капитали и чужди инвестиции; - Увеличил е средната продължителност на живот на представителите на флората и фауната и е съкратил същата на Homo Sapiens; (6) Даже и Господ да слезе на Земята, няма да може да постигне и 1/10 от неговите успехи, тъй че да си стои горе.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на