Свързани новини

17.08.2020 14:43

Джамбазки 10 г. учил право: световен антиказармен рекорд

Видян 6083 пъти | Коментари 9
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На невинния въпрос на водещата от бТВ Мария Цънцарова "Вие къде сте служил", европатриотът от ВМРО Ангел Джамбазки смутено отговори, че не е служил, защото не е завършил висшето си образование по право навреме и то му е отнело общо 10 години.

През това време патриотът се е отлагал пред наборната комисия с представяне на служебни бележки, че е студент. Колко пъти се е явявал с такава бележка Джамбазки не успя да си спомни. Процедурата продължила до отмяната на задължителната казарма.

На въпрос на водещата защо не е прекъснал следването си, за да влезе в редовете на българската армия, Джамбазки отговори, че право трудно се завършва, ако си прекъснал веднъж.

 Очевидно е, че ВМРО поставя задължителната казарма като изискване да подкрепи проекта на ГЕРБ за нова Конституция, за да не го подкрепи. Същото важи за двойно вдигане на минималната пенсия от 250 лв., която управляващите 4 г. обещават, че ще стане 300 лв. - искането на НФСБ. И преди НОИ беше над 50% финансиран от бюджета - т.е. пенсионната система е реално фалирала, а тази година при над 100 000 нови безработни и удължено с 3 месеца изплащане на обезщетенията им положението е направо бедствено.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 18.08.2020 23:16

    Дребният бърборко освен, че обича чашката се оказва, че едвам се изучил за юрист, цели 12 г това е просто рекорд!!! Как ги избирате такива помияри да ви поучават и правят нефелни закони бе хора?!

  • 007 Anonimen 18.08.2020 16:12

    Двамата „достойни синове“ на татко Булгаристан Горанов и Джамбазки споделиха : „Плашехме се от всичко - от земетресения, от Русия, от Борисов, от Божков, от Пеевски, но вече няма да е така! Ние сме войници и чувстваме как сърцата ни се превръщат в юмруци."!!! После новобранците се прегърнаха и запяха „Wenn die Soldaten durch die Stadt marschieren" - и отидоха да изпълнят дълга си към протеста на "Орлов мост" !!!

  • 006 Anonimen 18.08.2020 16:12

    Горанов и Джамбазки са взели решение, да напуснат топлите местенца в Европарламента и Световната банка и да станат мъже и войници !!! Двамата се разбрали да си направят шумна новобранска вечер пред Паметника на американските летци с много приятели, роднини, "Шушана", каси шампанско "Мое" и всичко, както си му е редът !!! Новобранците си бяха овесили на лебедовите шии нанизи с моркови, а военният министър Каракачанов сам напазарува от Билата кореноплодите символи на американските герой!!! Пееха се войнишки песни, а Каракачанов и роднините им плачеха и се уважаваха !!!

  • 005 Anonimen 17.08.2020 16:48

    Менте патриоти, същите крадци и престъпници като Борисов и шайката му. А този е такъв шут и смешник, че само той си вярва. Тотално деградирали типове непрекъснато ни поучават и ни налаг закони, които самите те не съблюдават и спазват. Съд, затвор и пълна конфискация на незаконно заграбеното от бедния и измъчен изчезващ бълг.народ!!!

  • 004 Anonimen 17.08.2020 16:29

    в далечното минало, когато бях ученик имаше една народна приказка:юнакът,що бозал 25 години.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак